امسال برای نخستین بار همایش «پیشران های اقتصادی؛ فرصتی برای توسعه ملی» را با همکاری مؤسسه عالی آموزش وپژوهش مدیریت وبرنامه ریزی، وزارت صمت و سایر وزارتخانه ها و سازمان های مربوطه برگزار خواهد کرد.

صنعت

به گزارش همشهری آنلاین، هدف از برگزاری این همایش که با مقامات، مسئولان و کارآفرینان بزرگ کشور برگزار خواهد شد، روشنگری و تببین جایگاه و نقش پیشران های اقتصادی در  توسعه ملی و اقتصاد کشور است. این همایش در دو نوبت طی روزهای ۳۰ بهمن و ۲ اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

مجمع کارآفرینان ایران اعلام کرد که  همه ساله با فرا رسیدن ۲۹ بهمن ماه، روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی، و گرامیداشت هفته ملی کارآفرینی از ۲۹ تا ۵ اسفندماه، این مجمع اقدامات و برنامه های ویژه ای را برگزار می کند.

همچنین برگزاری همایش «زنان کارآفرین اجتماعی ایران» به همت مجمع و حامیان نیز از دیگر اقدامات بزرگداشت هفته ملی کارآفرینی خواهد بود. این همایش در تاریخ یکم اسفندماه با حضور بانوان کارآفرین اجتماعی کشور برگزار خواهد شد.

رونمایی از مجموعه پوسترهای گرافیکی پیشران‌های اقتصادی، رونمایی از مستند «یک تجربه موفق»،‌ برگزاری دوره «آموزش خبرنگاری اقتصاد و صنعت» با همکاری مجمع کارآفرینان ایران و دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران و  رونمایی از مجموعه «سیگما» که مجموعه گفتگویی با اساتید اقتصادی و صنعتی دانشگاه های کشور است را می توان از دیگر از فعالیت‌ های مجمع کارآفرینان ایران به مناسبت گرامیداشت هفته ملی کارآفرینی عنوان کرد.

کد خبر 742307

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار صنعت و تجارت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha