سرپرست مخابرات استان کرمانشاه از خسارت ۱۲۰ میلیارد ریالی سارقان به تجهیزات مخابراتی استان در سال جاری خبر داد.

کرمانشاه

به گزارش همشهری آنلاین، حمیدرضا امیری، امروز(۱۸ بهمن) به مناسبت ایام دهه مبارک فجر در نشستی خبری از افتتاح پنج پروژه کلان در این ایام خبر داد و افزود: برای اجرای این پروژه‌ها بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی افزود: اجرای شش کیلومتر فیبر نوری، ایجاد ۱۰ هزار پورت خانگی و راه اندازی ۱۴ سایت تلفن همراه از جمله مهمترین این پروژه‌ها است.

امیری در ادامه به تشریح وضعیت شاخص‌های مخابراتی در استان پرداخت و با اشاره به فعال بودن بیش از ۵۰۰ هزار خط تلفن ثابت در استان گفت: همچنین دو میلیون و ۲۰۰ هزار سیم کارت فعال همراه اول در استان داریم.

امیری گفت: در استان همچنین ۶۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری داریم که هرساله بر وسعت آن افزوده می‌شود.

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۸۰۰ سایت تلفن همراه در استان گفت: عمده این سایت ها ۳G و ۴G هستند.

وی افزود: راه‌اندازی ۵G را هم در برنامه داریم و به زودی دو سایت ۵G در استان نصب و راه اندازی می‌شود.

افزایش تعرفه خط تلفن ثابت زیان‌ها را جبران نمی‌کند

امیری در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه تلفن ثابت گفت: تعرفه تلفن ثابت از سال ۱۳۸۸ تاکنون نه تنها تغییری نکرده بلکه روند کاهشی داشته است، طوری که هم اکنون حاضر هستیم در این زمینه به تعرفه سال ۱۳۸۲ برگردیم.

وی با بیان اینکه هم اکنون برای نگهداری هر خط تلفن ثابت ماهانه حداقل ۳۵ هزار تومان هزینه می شود، افزود: عدم افزایش تعرفه طی سالیان متمادی موجب شده که نگهداری این خطوط برای مخابرات زیان‌ده شود.

امیری گفت: در نهایت در نیمه دوم امسال افزایش تعرفه اعمال شد، بصورتی که حداقل هزینه هر خط تلفن ثابت در تهران ۲۰ هزار، در مراکز استانها ۱۵ هزار و در سایر شهرها ۱۰ هزار تومان شود.

وی یادآور شد: این افزایش تعرفه خطوط تلفن ثابت روستاها را شامل نمی شود.

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه گفت: این افزایش تعرفه عملا یک بسته صوتی است و افراد می توانند با این میزان تعرفه ۳۳۳۳ دقیقه مکالمه درون شهری یا ۴۴۴ دقیقه مکالمه بین استانی و یا ۲۳۸ دقیقه مکالمه با تلفن همراه داشته باشند.

امیری گفت: چنانچه مکالمه افراد بیش از این میزان باشد، قبض تلفن ثابت آنها بیش از مقادیر اعلام شده خواهد شد.

امیری با بیان اینکه این از سال ۱۳۸۸ تاکنون هزیه خرید تجهیزات ۲۴ برابر و هزینه نگهداری خطوط تلفن ثابت ۲۲ برابر شده، است گفت: افزایش تعرفه ها به قدری پایین است که این هزینه ها را جبران نمی کند و مخابرات هنوز عقب ماندگی بسیاری در حوزه تعرفه ها دارد.

وی افزود: مخابرات بخش خصوصی است و باید بتواند هزینه های خود را درآورد، اما با این میزان تعرفه ها همچنان فعالیت های ما زیان ده خواهد بود.

سارقان امسال ۱۲ میلیارد تومان به مخابرات خسارت زده اند/ ۶۰ میلیارد تومان از مشترکین طلب داریم

به گزارش ایسنا، سرپرست مخابرات استان کرمانشاه در ادامه به مطالبات مخابرات از مشترکین اشاره کرد و افزود: هم اکنون ۶۰ میلیارد تومان از اشخاص حقیقی و حقوقی و دستگاه های اجرایی و ... طلب داریم.

وی افزود: بیشتری طلب ما با رقم ۳۲ میلیارد تومان از شرکت ایرانسل است.

امیری در ادامه به سایر چالش های مخابرات اشاره کرد و از سرقت به عنوان یکی از مهم رین آنها نام  برد و افزود: امسال فقط ۱۲۰ میلیارد ریال در بحث جبران خسارت های سرقت هزینه کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار خط تلفن ثابت در استان به علت سرقت قطع است.

ظرفیت واگذاری ۱۵ هزار پورت "فیبرنوری خانگی" را در استان داریم

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه در ادامه به پروژه فیبر نوری خانگی هم اشاره کرد و افزود: هم اکنون دو هزار پورت فعال در این زمینه داریم.

وی افزود: در حال  حاضر ظرفیت واگذاری ۱۵ هزار پورت فیبر نوری خانگی را داریم که یکی از مزیت های آن سرعت بالای اینترنت است.

امیری در ادامه به سایر چالش های حوزه مخابرات اشاره کرد و افزود: یکی از این چالش ها مقاومت مردمی در نصب سایت تلفن همراه  است و همین امر موجب شده دربرخی نقاط شهرها با مشکلات آنتن دهی مواجه شویم.

وی افزود: متاسفانه مردم به دلیل یکسری شایعات بی پایه و اساس مبنی بر سرطان زا بودن امواج سایتها، اجازه نصب آنها را نمی‌دهند.

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه گفت: در همین شهر کرمانشاه ۱۲ سایت آماده نصب داریم که به دلیل همین مقاومت مردمی سالهاست بلاتکلیف مانده‌اند.

کد خبر 740353

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha