برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن می‌شوند. در این اینفوگرافیک با سه ماده غذایی که با دوبار گرم کردن سمی می‌شوند آشنا می‌شوید.

Microwave - گرم کردن غذا - آشپزی - تغذیه

به گزارش همشهری آنلاین، این روزها به دلایل مختلف افراد غذای باقیمانده‌شان را در فریزر می‌گذارند و مجدد آن را مصرف می‌کنند. این موضوع اشکالی ندارد اما در برخی موارد می‌تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. متاسفانه، دوباره گرم کردن بعضی غذاها می‌تواند شما را در معرض مسمومیت غذایی قرار دهد.

این مواد غذایی را هرگز دوبار گرم نکنید
برای بزرگنمایی بیشتر روی تصویر کلیک کنید
کد خبر 736259
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha