معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد از لغو تمامی امتحانات مدارس در روز پنجشنبه به دلیل همزمان بودن با سفر رئیس‌جمهور و هیئت دولت به استان یزد خبر داد.

امتحانات نهایی

به گزارش همشهری آنلاین، «علی‌اکبر عزیزی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در رابطه با لغو امتحانات مدارس این استان گفت: امتحانات دروس مدارسی که قرار بود طبق برنامه در روز پنج‌شنبه برگزار شود به روزهای بعد، با حفظ شرایط مشابه منتقل می‌شود.

او با بیان این‌که هنوز فصل امتحانات دانشگاهیان شروع نشده است،‌ افزود: اما تعداد محدودی از دانشگاه‌ها در این روز امتحان دارند که برنامه امتحانی آن‌ها طبق روال برقرار است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در پایان گفت: با توجه به تشکیل میز خدمت در ادارات و افزایش مراجعات مردم هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور، پنج‌شنبه این هفته تمام دورکاری ادارات لغو و حضور کارمندان در اداره الزامی است.

کد خبر 734001
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha