یکشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
۱۸ نفر

جشنواره صاحبدلان با اجرای ٨ گروه نمایشی از سوی اداره کل هنرهای نمایشی در تئاتر شهر آغاز به کار کرد.

ههههههههههه

به گزارش همشهری آنلاین، چهارمین بخش از دوازدهمین دوره سراسری و اولین رویداد بین‌المللی «صاحبدلان» در روزهای٢٠ تا ٢٤ آذر ماه با حضور ٨ گروه نمایشی در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر میزبان مخاطبان و علاقه‌مندان است.

«آن کس که نیامده می‌داند»، «سروهای همیشه سروناز»، «مردی که جهنمش را با خودحمل می‌کرد»، «یوم کیپور»، «شهود»، «خون می‌جوشد»، «مار زنگی» و «دریایی» در مدت ۵ روز و در ۲ سئانس ١٧ و ۱۸:۳۰ میزبان مخاطبان خواهد بود.

نمایشنامه‌خوانی دوازدهمین دوره سراسری و اولین دوره بین‌المللی تئاتر «صاحبدلان» همزمان با تهران در لرستان، زنجان، همدان، ایلام، اصفهان و کرمانشاه برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به تماشای آثار نمایشی و تئاتر می‌توانند به تالار مشاهیر در خیابان انقلاب، چهارراه ولی عصر (عج)، مجموعه تئاتر شهر بروند.

همچنین دراین زمینه شماره ۴- ۶۶۴۶۰۵۹ پاسخگوی سوالات شماست.

کد خبر 727013

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کوچه پس کوچه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha