شهردار منطقه١٤ در دیدار صمیمانه با بسیجیان که با هدف گرامیداشت هفته بسیج در ساختمان مرکزی این شهرداری برگزار شد از روحیه ایثار و از خودگذشتگی را مهمترین ویژگی آنان در خدمت‌رسانی به مردم یاد کرد.

بسیج14

به گزارش همشهری آنلاین، «محمدامین سالاری‌پور» در این دیدار برخورداری از روحیه جهادی، وفاق، ایثارگری و نگاه خدمت‌رسان را از شاخصه‌های بارز بسیجیان در ارتباط موثر با مردم دانست و با تاکید بر ضرورت جهاد تبیین در جامعه، گفت:«با ارتباط صمیمانه با شهروندان در همه موضوعات می‌توان برای جلوگیری از هر گونه انحراف و تحریف در گفتمان و ارزش‌های انقلاب اسلامی که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها و در مقاطع گوناگون بر این مهم تاکید کرده‌اند، قدم‌های موثر و محکمی برداشت.»

شهردار منطقه۱۴  افزود:«بسیج دارای ارزش‌های مادی و معنوی کم‌نظیری است و این ظرفیت مردمی عظیم و موثر همواره و در مقاطع مختلف و دشوار در میدان خدمت‌رسانی حاضر بوده و در کنار مردم قدم برداشته است.»

او خدمت به مردم را اولویت همه فعالیت‌ها و اهداف برشمرد و گفت:«وظیفه و مسئولیت بسیجیان حساس و مهم است چرا که می‌توان با نگاه خدمت‌رسان و نوکری مردم و همچنین با برنامه‌ریزی دقیق قدم‌های محکمی برای رفع نیاز شهروندان و افزایش رضایت‌مندی مردم برداشت.»

 سالاری‌پور با بیان اینکه روح جامعه، همان فرهنگ جامعه است بر اهمیت ضرورت توجه به مکتب شهید معظم سردار سلیمانی و ترویج فرهنگ بسیجی برای پیشبرد همه امور تاکید کرد.

وی در پایان با بیان اینکه همه سرباز نظام و انقلابیم تاکید کرد:«امیدواریم با بهره‌مندی از فرهنگ بسیجی، توانمندسازی و تلاش مضاعف در انجام وظیفه، خدمتگزار خالص و بدون منت برای مردم باشیم و از خیر و برکت این خدمت‌رسانی و لذت رضایت شهروندان بهره‌مند شویم.»

کد خبر 723969

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کوچه پس کوچه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha