مشاور امنیت ملی آمریکا در ادامه دخالت‌های آشکار واشنگتن در امور ایران تلاش کرد به بهانه ابراز همدردی با خانواده کودک کشته شده در جریان حمله تروریستی ایذه به ناآرامی‌ها در کشورمان دامن بزند.

سالیوان

به گزارش همشهری آنلاین، درحالی‌که سیاست‌های مداخله‌جویانه و تفرقه‌افکنانه واشنگتن در خاورمیانه اصلی‌ترین دلیل ظهور و توسعه تروریسم در منطقه و جهان به شمار می‌آید و آمریکا و متحدانش همواره هدایت ترویست‌ها را در دست دارند، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر با خانواده کیان پیرفلک، کودک ۱۰ ساله‌ای که در حمله تروریستی روز چهارشنبه در شهر ایذه جان خود را از دست داد، ابراز همدردی کرد.

سالیوان در ادامه پیام خود نوشت که آمریکا به تلاش‌ها برای پاسخگو کردن (عاملان) مرگ بی‌معنای کیان و بسیاری دیگر از ایرانیان شجاع ادامه خواهم داد.

کد خبر 721277
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 8
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • علی IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
    12 15
    آمریکا غلط میکنه.آمریکا بزرگترین حامی تروریست درجهان میباشد.
  • IR ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
    13 18
    شمااگرعرضه دارید جلوکشته های دانش اموزان مدارس آمریکارابگیریدکه هرروزبه قتل میرسند
  • . IR ۱۶:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
    5 10
    مستر سالیوان جیک جیک نکن، بهتر کشور خودتو جمع و جور کنی.
  • حزب الله سعید IR ۲۰:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
    5 6
    شما اربابان فسیل زده آمریکا و اسرائیل از جنایتهایی که در ویتنام و کفر قاسم در فلسطین انجام دادید انتقاد بکنید انتقام میگیریم از شما حرامیان فسیل زده ایران ما با این بید های نجس پراکنده نمیلرزد شهدای ما خونشان بدون انتقام فراموش نخواهد شد منتظر بمانید