همه ما در فیلم‌های سینمایی یا زندگی روزمره مشاهده کرده‌ایم که حافظه تاچه حد در زندگی نقش دارد و ضعیف شدن آن مشکلات بسیار جدی برای فرد ایجاد می‌کند.

این در حالی است که نوع تغذیه بر حافظه تاثیر مستقیمی دارد. به گفته کارشناسان، نمک، شکر و چربی‌های اشباع، دشمنان حافظه هستند. مواد غذایی خیلی شیرین تعادل هورمون انسولین را در بدن بر هم زده و موجب ایجاد بیماری و کاهش قدرت ذهنی می‌شوند.

اسیدهای چرب اشباع نیز با رسوب بر دیواره رگ ها باعث سفت شدن و تنگی آنها شده و با ایجاد اختلال در جریان خونی که به مغز می‌رسد، قدرت یادگیری و ذهنی فرد را کاهش می دهند.

اما اگر به دنبال تقویت حافظه هستید مصرف سبزی‌های خام و تازه، روغن ماهی، تخم مرغ، توت‌فرنگی، تمشک، شاتوت، کلم قرمز، آلو، آلبالو و انگور را فراموش نکنید.

این مواد غذایی با در اختیار داشتن مقادیر خوبی از آنتی‌اکسیدانت یا اسید‌های چرب امگا3 ، موجب تقویت حافظه می‌شوند.

کد خبر 69492

برچسب‌ها