سه‌شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۶
۰ نفر

اغلب ما تنها به خوردن یک نوع کره عادت داریم و آن کره‌ای است که از شیر به دست می‌آید و متداول‌ترین خوردنی برای صبحانه است.

اما انواع دیگری از کره وجود دارد که از جمله آنها می‌توان از کره تهیه شده از آجیل‌هایی نظیر بادام زمینی اشاره کرد.

کره‌های آجیلی در مقایسه با کره‌های معمولی چربی اشباع کمتری دارند و در مقابل سطح چربی اشباع نشده آنها که برای بدن مفید است، بالاتر است. این کره‌ها منبع ویتامینB، A  وC ، مواد معدنی و بتاکاروتین هستند.

بتاکاروتین دشمن سرطان و بیماری‌های قلبی به شمار می‌آید و افزایش سطح آن در بدن به خصوص در فصل سرد سال، موجب تقویت بدن می‌شود.

کره‌های آجیلی را می‌توان به سادگی جایگزین کره‌های معمولی  و در وعده صبحانه یا عصرانه از آنها استفاده کرد.

کد خبر 69332

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز