سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران درباره آخرین وضعیت استخدام زنان آتش‌نشان گفت: در ۲ ماه آینده، ۱۶ آتش‌نشان زن وارد چرخه جذب می‌شوند.

زنان آتش نشان

به گزارش همشهری آنلاین، قدرت‌الله محمدی سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران درباره ایمنی بازار تهران گفت: امدادرسانی در بافت فرسوده و بازار تهران نگاه و امکانات ویژه‌ای می‌خواهد، در خصوص تمامی حوادث احتمالی در بازار تهران سناریو تعریف شده به‌صورت میدانی بر اساس معابر و گذرهای کم عرض مطالعه انجام شده و در خصوص این موضوع تجهیزاتی وارده چرخه عملیاتی شده است.

او افزود: نمونه آن موتورهایی با عرض یک و بیست است که کار اطفا را انجام می‌دهند و از گسترش حریق جلوگیری می‌کنند و قصد داریم تا پایان سال ۶ دستگاه از این موتورها را وارد چرخه عملیاتی و اطفا کنیم که کار بزرگی است و ضریب اطمینان و ایمنی خوبی را ایجاد می‌کند.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی تهران در ادامه اظهار کرد: در خصوص شیرهای هیدرانت که باید بر اساس استاندارد جهانی در هر ۷۵ متر نصب شود، تقریباً ۲۰ هزار شیر هیدرانت باید در تهران نصب شود که در حال حاضر هشت هزار شیر با همکاری خوب شرکت آب و فاضلاب نصب شده و پیش‌بینی است تا هر سال دو هزار عدد از این شیرها را در معابر شهری تهران نصب کنیم.

استخدام ۱۶ آتش نشان زن تا دو ماه دیگر | نحوه فعالیت آنها در ایستگاه‌های آتش‌نشانی | تهران نیازمند ۱۲ هزار شیر اضطراری در محلات

محمدی با اشاره به عقب‌افتادگی موجود در زمینه استفاده از بانوان آتش‌نشان گفت: در دو ماهه آینده ۱۶ آتش نشان خانم وارد چرخه جذب می‌شوند و سپس وارد عملیات خواهند شد تا در زمینه امداد در هر جا که ضرورت باشد سریعاً وارد عمل شوند و امدادرسانی را انجام دهند.

استفاده از ایستگاه‌های موقت در نقاط پرترافیک

محمدی ادامه داد: شهر تهران ترافیک دارد و زمان برای ما مهم است و برای زودتر رسیدن به محل حادثه برنامه‌ریزی کردیم که در نقاط مرکزی شهر تهران از ایستگاه‌های موقت پرتابل تک منظوره استفاده کنیم. حسن این ایستگاه‌ها این است که در زمان وقوع حادثه تا تجهیزات پشتیبان برسد، می‌تواند وارد عمل شود و تقریباً ۷۰ درصد کار را انجام می‌دهند و ضریب ایمنی را بالا می‌برد و ظرفیت را بر این گذاشتیم که پنج نقطه را احداث کنیم.

او افزود: موتورهای سبک را نیز در ناوگان برنامه‌ریزی کرده‌ایم که آتش‌نشان‌ها با امکانات اولیه به محل حادثه برسند.

استفاده از نمای کامپوزیت ممنوع

سرپرست سازمان آتش‌نشانی درباره نمای کامپوزیت یکی از ساختمان‌های تهران که اخیرا آتش گرفت، گفت: از سال ۹۵ استفاده از نمای کامپوزیت ممنوع شده و اگر در جایی استفاده می‌شود برای بازسازی است و توصیه ما به شهروندان و مالکین این است که از این مواد استفاده نکنند. شاید در آینده برنامه‌ای داشته باشیم کسانی که چنین نمایی را استفاده کنند مجبور به اصلاح شوند.

استخدام ۱۶ آتش نشان زن تا دو ماه دیگر | نحوه فعالیت آنها در ایستگاه‌های آتش‌نشانی | تهران نیازمند ۱۲ هزار شیر اضطراری در محلات

مزاحمت تلفنی برای آتش‌نشانی

محمدی با بیان اینکه میانگین زمان رسیدن آتش‌نشانی به محل حادثه چهار دقیقه و ۱۳ ثانیه است، گفت: مزاحمت تلفنی داریم اما نسبت به گذشته کمتر شده است.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی تهران با تأکید بر اینکه باید به اعتبارات و بودجه این سازمان نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: تجهیزات سازمان آتش‌نشانی خاص است و اغلب از کالاها و اقلام وارداتی است که با توجه به شرایط تحریم، تأمین آن به سختی انجام می‌شود که نیاز به برنامه راهبردی دارد.

او با اشاره به برنامه آتش‌نشانی تهران برای استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان به‌منظور تأمین تجهیزات سازمان آتش‌نشانی عنوان کرد: همکاران آتش‌نشانی نیز در این زمینه می‌توانند کمک کنند و تأمین تجهیزات را بر عهده بگیرند و با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان تجهیزات را تأمین کنیم.

کد خبر 689097

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha