بازار سرمایه مجددا هفته را با چراغ قرمز آغاز کرد و شاخص کل بورس بیش از ۱۶ هزار واحد کاهش یافت.

تالار بورس

به گزارش همشهری آنلاین، شاخص کل بورس امروز با ۱۶ هزار و ۶۳۲ واحد کاهش در رقم یک میلیون و ۵۴۷ هزار واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۳۷۵۱ واحد کاهش یافت و رقم ۴۲۵ هزار و ۱۸۰ واحد را ثبت کرد.

معامله گران این بازار ۴۲۷ هزار معامله به ارزش ۴۱ هزار و ۹۳۵ میلیارد ریال انجام دادند. پتروشیمی نوری، توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی، ملی صنایع مس ایران و گسترش نفت و گاز پارسیان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند. در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس نیز ۲۳۹ واحد کاهش یافت و رقم ۲۱ هزار و ۱۱۰ واحد را ثبت کرد.

معامله گران این بازار ۲۲۷ هزار معامله به ارزش ۳۳ هزار و ۵۱۱ میلیارد ریال انجام دادند. پلیمر آریاساسول، بیمه پاسارگاد، پتروشیمی زاگرس، سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل تولید نیروی برق دماوند نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.

کد خبر 684142
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بورس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha