به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، مصطفی طاهری با بیان اینکه طرف مقابل در مذاکرات وین به حصول نتیجه در بازه زمانی خاصی اصرار دارد که بهانه آنها برای مد نظر قرار دادن این بازه زمانی میزان تولید اورانیوم در ایران است، اظهار کرد: آنها میگویند که عبور تولید اورانیوم از میزان مد نظر به معنی غیر قابل کنترل اوضاع است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه پروسه زمان در مذاکرات هستهای برای کشور ما مد نظر نیست، افزود: آنچه که در مذاکرات وین مهم است رعایت خطوط قرمز مد نظر ایران است، ولی گویا طرف مقابل به بهانه زمان درصدد از سر باز کردن این موارد است.
وی تصریح کرد: چهار مورد حل نشده در مذاکرات وین باقی مانده است که ایران عجلهای برای توافق بدون توجه به آنها ندارد.
طاهری تاکید کرد: همانطور که قبلا هم گفتم با توافق یا بیتوافق اقدامات انجام شده برای خنثیسازی تحریمها در اداره کشور باید حفظ شود.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فروش نفت، بازگرداندن ارز، تهیه اقلام اساسی، مواد اولیه و سایر موارد طبق ساختار ایجاد شده در حال انجام است، ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز کشور طبق ساختار تعریف شده در حال تامین و رفع است، بنابراین باید همه تلاش خود را برای مبادلات با کشورهای دیگر به همین شیوه حفظ کنند تا اگر کشورهای دیگر دوباره به فکر مشکل آفرینی افتادند نتوانند به مانند گذشته کشور ما را با مشکل مواجه کنند بنابراین باید از ساختار مورد نظر مراقبت شود.
طاهری با بیان اینکه متن نهایی تدوین شده برای چهار مسئله در مذاکرات وین شامل موضوعات هستهای و وظایف ایران، رفع تحریمها، تضامین و راستیآزمایی آماده شده است، ادامه داد: موضوعات مربوط به رفع تحریمها و تضامین و راستیآزمایی مشکلاتی دارند که باید مشخص شود.
نظر شما