دانشمندان در زمینه تولید واکسن بعد از پاندمی کرونا به پیشرفت های بسیاری دست پیدا کرده آمد.
اما مشکل اینجاست که ساخت واکسن زمان زیادی میبرد.محققان باید بر حدس و گمان تکیه کنند
دانشمندان از دهه 40 میلادی از تعداد زیادی تخممرغ بارورشده برای رشد ویروس استفاده میکنند اما نکته مهم اینجاست؛ وقتی که یک ویروس مستعد تغییرات سریع است، 6 تا 8 ماه زمان زیادی برای تولید واکسن محسوب میشود.
فناوری جدید تولید واکسن مثل ام آر ان ای به طرز چشمگیری می تواند این زمان را کوتاه کند.
پس می توانیم جوجه ها و تخم مرغ ها را از پروسه تولید واکسن حذف کنیم و واکسن های موثرتری بسازیم!
گزارش و تدوین: مهلا داریان
نظر شما