استاندار تهران گفت: باوجود روند نزولی و کاهش مراجعات سرپایی و بستری‌های ویژه، روند مرگ و میر تا چند روز آینده به قوت خود باقی خواهد بود.

بیمار کرونایی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان گفت: طبق گزارش های ارائه‌شده متوجه شدیم که هوشیاری، مراقبت‌ها و دقتمان باید با قوت  ادامه پیدا کند تا شاهد سیر نزولی روند بیماری باشیم.

وی افزود: شاید ما در مراجعان بیماران سرپایی و بستری ویژه سیر نزولی داشته باشیم، اما روند مرگ و میر حداقل تا هفت هشت روز به همین شیوه باقی می‌ماند.

محسنی بندپی در ادامه گفت: ما چند پیشنهاد به ستاد کرونا ارائه دادیم که فاصله سنی و رده‌های سنی مبتلایان را در اختیار استان قرار دهند و پیشنهاد بعدی این است که پروتکل نویسی حتما در دانشگاه ها اجرایی شود. مثلا در وسایل نقلیه که روزانه جمعیت زیادی را حمل و نقل می کنند باید به طور دیگری کنترل شوند مثلا افراد با داشتن کارت واکسن بتوانند از وسایل نقلیه استفاده کنند.

وی افزود: خواهش ما از آقای زالی (رئیس ستاد کرونای استان تهران) این است که متخصصان با توجه به سرعت همه‌گیری کرونا از نوع لامبدا، جلسه‌ای بگذارند و برنامه‌ای داشته باشیم که چه اقدامات پیشگیرانه‌ای در پیش بگیریم که این بیماری با سرعت وارد کشور نشود و شاهد ورود سویه جدید بیماری نباشیم.

وی در پایان تصریح کرد: باید اقدامات علمی و تخصصی را در دستور کار خود داشته باشیم.

لزوم تفویض اختیار به استان‌ها برای نوبت‌دهی واکسن

استاندار تهران بر لزوم تفویض اختیار به استان ها برای نوبت دهی واکسن در سامانه نوبت دهی الکترونیک تاکید کرد.

همچنین به گزارش ایسنا، محسنی بندپی در این جلسه گفت: گزارش ها نشان می دهد هشیاری، مراقبت و دقت باید مثل گذشته تداوم داشته باشد تا شاهد توقف و کاهش آمار این بیماری باشیم. با توجه به تجربه کشور هندوستان در شیوع دلتا استان هایی که بیش از سه ماه درگیر این ویروس بوده اند اکنون روند کاهشی را تجربه می کنند.

وی افزود: متاسفانه امروز ۶۶۹ نفر از هموطنانمان در پی ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادند که همچنان عدد و رقم بالاست. حدود ۱۰ روز زمان می برد تا شاهد کاهش در آمار فوتی و بستری ها باشیم.

استاندار تهران به تفویض اختیارات استانی با توجه به ظرفیت های بالایی که در استان ها وجود دارد اشاره کرد و افزود: ساماندهی نوبت دهی الکترونیک واکسن در کلانشهری همچون تهران باید با در نظر گرفتن موارد مختلفی باشد و هر تجمعی ممکن است بی نظمی و مشکلاتی را به همراه داشته باشد. لذا پیشنهاد شد که رده بندی فعلی و فاصله این رده بندی ها در اختیار خود استان ها قرار بگیرد، همچنین پروتکل نویسی باید در معاونت بهداشتی سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران انجام شود. بی تردید مترویی که حدود یک میلیون مسافر در روز دارد باید شیوه نامه بهداشتی و تدوین پروتکل های متفاوتی را داشته باشد.

وی ادامه داد: با کاهش آمارها ما تنفسی می گیریم که باید با توجه به پیش آگاهی که در مورد ویروس لامبدا داریم و سرایت پذیری بالای آن تیم پزشکی تشکیل شود تا با توجه به احتمال ورود این سوش جدید در آینده و همزمانی با پایداری هوا که بر روی آن تاثیرگذار است نقش راه دقیقی داشته باشیم.

وی در خصوص تمدید زمان بازنشستگی نیروهای کادر درمان نیز گفت: مصوبه تمدید زمان بازنشستگی در شهریور ماه به اتمام می رسد و ما همچنان با کمبود و خستگی نیروی انسانی مواجه هستیم. لذا باید تدبیر لازم برای این چند مدل نیروی انسانی در نظر گرفته شود.

استاندار تهران تاکید کرد: قطعا باید برای افرادی که زمان تزریق دز دوم آنها فرا می رسد تمهیدات لازم را در نظر بگیریم. نباید فاصله دز اول و دوم زیاد شود. چرا که ایمنی پایین می آید و مصونیت در مورد سوش های جدید که خطرناک تر و کشنده تر هستند کاهش پیدا می کند. باید تمهیدات لازم را برای سوش های احتمالی بعدی از طریق اقدامات علمی و تخصصی در دستور کار قرار دهیم.

وی ادامه داد: در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی با دستگاه هایی که همکاری لازم را ندارند ابتدا از طریق تذکر و اخطار و نهایتا از طریق اقدام حقوقی آنها را مجاب به رعایت پروتکل های بهداشتی خواهیم کرد. همچنین در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی باید خودروسازان همکاری لازم در جهت تجهیز مراکز واکسیناسیون داشته باشند.

کد خبر 623654

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha