یکشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
۰ نفر

شهردار منطقه ۱۲ از تأسیس و راه‌اندازی ۹ خانه‌ شهر در منطقه ۱۲ خبر داد و گفت: «شهرداری منطقه راه‌اندازی دو خانه شهر محله تختی و محله کوثر را برعهده گرفته است.

سحرقلي بيگي

راه‌اندازی هرکدام از این خانه‌ها را با رویکرد هماهنگی همه نهادهای حمایتی و خدماتی، یکی از دستگاه‌های متولی با کمک سایر اعضای ستاد به عهده می‌گیرد. این دستگاه‌ها اعم از کمیته امداد امام خمینی(ره)، هلال‌احمر، بنیاد احسان و شهرداری منطقه هستند.» «علی‌محمد سعادتی» افزود: «در این خانه‌ها متناسب با پهنه‌بندی‌های محله، با تعیین مسئول خانه‌ها و شهرداران کوچه، مشکلات محله احصا می‌شود و مسائل با بهره‌مندی از این ظرفیت به اطلاع مسئول خانه‌ها و مسئولان اجرایی ستاد عالی‌ می‌رسد و سپس برای حل و فصل هرکدام از آنها تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی خواهد شد.»
شهردار قلب طهران، شهرداران کوچه را جوانان زیر سی سال هر محله معرفی کرد و گفت: «دغدغه‌ای که آنها دارند و موضوعاتی که دنبال می‌کنند، موضوعاتی است که شاید از نگاه دستگاه‌های اجرایی به‌عنوان کار روزانه تلقی شود، ولی برای آنها به یک مسئله محلی تبدیل می‌شود و به دنبال حل آن خواهند بود. یعنی ما از کار برای مردم به این مرحله که خود مردم امور خود را پیگیری کنند، می‌رسیم.  
 به گفته سعادتی، از ۹ خانه شهر این محله، چهار خانه یعنی خانه امداد امامزاده یحیی(ع)، خانه هلال هرندی که خانه پایلوت این طرح به شمار می‌رود، خانه شهر کوثر و خانه احسان پامنار راه‌اندازی شده و تا پایان سال خانه امداد سیروس، خانه هلال سنگلج و خانه احسان آبشار و قیام هم افتتاح خواهد شد.  
 

کد خبر 622983

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کوچه پس کوچه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha