مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸
۰ نفر

مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان از خسارت ۱۵/۵ میلیارد تومان به ابنیه فنی و راه‌های ارتباطی این استان به دلیل بارش باران شدید و وقوع سیل خبر داد.

سیل ـ پیدا شدن یکی ار مفقودان

به گزارش همشهری آنلاین، صفی الله کرامتی  با بیان اینکه راه های ارتباطی بیشترین بخش خسارت ناشی از جاری شدن سیلاب در این استان را به خود اختصاص  داده اند افزود: برآورد ریالی خسارت به سایر بخش ها اعم از قنات، کانال، باغات، کشاورزی، دامداری، مسکونی و معابر نیز انجام نگرفته و در واقع به صورت هکتار و تعداد بوده است که رقم آنها را باید از دستگاه‌های ذیربط ازجمله جهادکشاورزی جویا شد.  

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی نیز در این میان آسیب و خسارت بیشتری دیده است،  اظهار  کرد: بارش هایی که از ۱۰ تا ۱۱ مرداد ماه اتفاق افتاد و موجب وقوع سیل نیز شد به ۲۰ روستای این استان در سطح شهرستان های زنجان، خدابنده، ماهنشان و ایجرود، خسارت مالی وارد کرد.

سیل اخیر خوشبختانه تلفات جانی انسانی در پی نداشت اما موجب تلف شدن تعدادی از دام های روستاییان و همچنین آسیب و خسارت به برخی منازل مسکونی، باغات، مزارع و محصولات کشاورزی، پرورش ماهی، راه های ارتباطی و تاسیسات آب و فاضلاب، شد.

کد خبر 619879

پر بیننده‌ترین اخبار استان‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha