سالاد کیتو یک سالاد آسیایی است که به خاطر سس متفاوتش طعم خاصی دارد. مواد اولیه سالاد کیتو ساده و در دسترس است و یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود. در این مطلب با طرز تهیه این سالاد آشنا می‌شوید.

سالاد کیتوی آسیایی

همشهری‌آنلاین- مریم یارقلی: این روزها برای خیلی از ما آماده کردن یک میان‌وعده یا شام سبک و در عین حال خوشمزه یک دغدغه است. من سعی می‌کنم توی آموزش‌ها دستورات ساده و خوشمزه‌ای را قرار بدهم که بتوانید درستشان کنید و در کنار عزیزانتان از طعم خوشمزه‌شان لذت ببرید.

امروز می‌خواهم با یک سالاد خوشمزه آسیایی آشنایتان کنم؛ اسم این سالاد «کیتو» است، یک انتخاب عالی برای یک دورهمی‌های کوچک خانواده و همچنین شام سبک. زمان آماده‌سازی این سالاد حدود ۳۰ دقیقه است.

مواد لازم

هویج درشت رنده شده یک عدد
سینه مرغ پخته شده نگینی یک پیمانه
سیب‌زمینی پخته نگینی ۳ عدد
جعفری ریز شده ۲ قاشق غذاخوری
زیتون بی‌هسته حلقه شده ۱۰ عدد
خیارشور نگینی خرد شده  ۲ عدد

سس اسفناج

سس خردل یک قاشق سوپ‌خوری
سس تند ۴ قاشق سوپ‌خوری
سیر له شده یک حبه
سرکه سیب ۲ قاشق سوپ‌خوری
اسفناج خام چند برگ خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
ماست چکیده ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه سالاد کیتو آسیایی با طعم بی‌نظیر سس اسفناج

طرز تهیه سالاد کیتو

۱. سینه مرغ را نگینی خرد می‌کنیم و با کمی پودر سیر، روغن زیتون و نمک و فلفل می‌پزیم و بهش اجازه می‌دهیم خنک شود.  

۲. اگر مایکروفر دارید سیب‌زمینی‌ها را با پوست بشویید و حدود ۱۰ دقیقه توی مایکروفر بپزید. بعد آنها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و بگذارید خنک شود. اگر مایکروفر ندارید سیب‌زمینی‌ها را آپ‌پز کنید.

۳. زیتون را حلقه‌حلقه، هویج خام را رنده درشت و خیارشور را هم نگینی خرد می‌کنیم.

۴. توی یک ظرف بزرگ همه موارد بالا به علاوه جعفری خرد شده را مخلوط می‌کنیم.

۵. برای سس این سالاد همه مواد لازمی را که برای سس گفتم، با هم ترکیب کنید. سس آماده شده با داخل مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید و نیم‌ساعت زمان دهید تا سس به خورد مواد سالاد برود. سالاد هیجان‌انگیز شما آماده سرو است.

نکات درست‌کردن سالاد کیتو آسیایی

۱. سس این سالاد رقیق است و بسیار خوشمزه و جذاب و می‌توان از آن برای سایر سالادها هم استفاده کرد. ترکیب اسفناج خام، سرکه سیب و خردل واقعا طعم بی‌نظیری دارد. مخصوصا اینکه برای سس تندش از سس هالوپینو استفاده کنید.

۲. رنده یا میکس کردن سیب‌زمینی در غذاساز را کلا فراموش کنید؛ یکی از علت‌های طعم بی‌نظیر این سالاد، تیکه‌های سیب‌زمینی است که با سس اسفناج مخلوط شده است.

۳. پیشنهاد می‌کنم از خیارشور سرکه‌ای برای این سالاد استفاده کنید که بسیار در مزه غذا تاثیرگذار است.

۴.  این سالاد یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود و می‌توانید آن را به عنوان یک شام سبک میل کنید.

کد خبر 616962

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار