چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸
۰ نفر

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی ایران گفت: مجوز لازم برای احداث نیروگاه توسط صنایع بزرگ صادر شد.

نیروگاه حرارتی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا،  محسن طرزطلب در نشست خبری افزود: صنایع بزرگ و پر مصرف فولادی، معدنی و فلزی  از مدتی پیش درخواست مجوز برای احداث واحدهای خودتامین و خود مصرف برق داشتند که مورد بررسی قرار گرفته بود.

وی ادامه داد: وزیر صنعت، معدن و تجارت طی جلسه ای که با این صنایع داشت ۱۳ درخواست را مورد بررسی قرار داد و در نهایت لیستی آماده و به وزارت نیرو ارسال شد.

مدیرعامل برق حرارتی گفت: روز شانزدهم تیرماه معاون طرح و برنامه  وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست صدور مجوز ۱۰ هزار و ۵۳۶ مگاوات ارائه داد که روز گذشته موافقت اصولی آن صادر شد.

طرزطلب ادامه داد: فولاد مبارکه برای یک هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت جدید، منطقه ویژه خلیج فارس برای یک هزار و ۵۰۰مگاوات، آلومینیوم المهدی برای ۵۰۰ مگاوات، چادرملو برای هزار مگاوات و گل‌گهر فاز ۲ برای یک هزار و ۳۰۰ مگاوات از جمله صنایعی بودند که درخواست داشتند.

کد خبر 614343

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار انرژی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha