طالبان عدم بیعت با امیرالمومنین این گروه را در حکم خروج از دین معرفی کرد.

طالبان

به گزارش همشهری آنلاین  به نقل از جمهوری اسلامی، یک عضو ارشد طالبان بعد از تصرف ولایت تخار افغانستان، در یک سخنرانی بیعت با امیرالمومنین این گروه تروریستی را مساوی با خروج از دین دانست.

وی گفت: هرکس با امیرالمومنین شیخ ‌هبه‌الله بیعت نکند حتی اگر اهل نماز و روزه هم باشد از اسلام خارج است. این عضو ارشد طالبان از حاضران در جلسه سخنرانی خواست سخن او را به گوش همه برسانند تا تمام مردم با امیرالمومنین شیخ‌ هبه‌الله بیعت کنند.

کد خبر 613496

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 11
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • غلامحسین محمد نژاد IR ۰۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    25 1
    طالبان آنقدر شور است که دیگر داد کیهان در آمده است . حمایت از طالبان که از بدیهی ترین اصول دمکراسی بسیار فاصله دارند بسیار اشتباه بزرگی است . کسی که اسیر را تیر باران می کند ؛ کسی که در قرن 21 ام عدم بیعت با خلیفه را ارتداد می شمارد و... فقط باید به حال این مردم گریه کرد .
  • ناشناس IR ۰۹:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    16 0
    چرا مردم خاورمیانه یک گروه بر علیه طالبان تشکیل نمیدهند . همه تان را قتل عام کنند ؟؟؟؟ بس است دیگر .. قرنها است که یک مشت آدم نفهم . خودشان را با زور دارند به مردم این منطقه تحمیل و بر مال و جان و ناموس مردم بدبخت حکمفرمایی میکنند !!
  • حامد IR ۱۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    24 1
    اونوقت ما داریم از طالبان با این توصیفات حمایت می کنیم؟ به داد مردم سیستان برسید
  • IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    18 3
    آخر و عاقبت تندروی ها همین خواهد بود
  • IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    14 9
    ظهور نسخه دیگری از داعش آن هم در همسایگی ایران .، با این سرعت و شدت ، قطعا برای درگیر کردن ایران است !
  • ناشناس IR ۱۲:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    18 0
    از کی تا حالا امیرالمومنین شده لقب اینا؟
  • علی IR ۱۲:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    13 4
    این جانوران اصلاح نمی شوند! مسئولین محترم نظام در غیاب شیر بیشه ولایت حاج قاسم دلاور مواظب باشید!
  • IR ۱۲:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    17 2
    طالبان نسخه دیگر داعش است در عجبم که چرا پای آنها به ایران باز شده است
  • IR ۱۲:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    16 2
    کاش مسئولان می فهمدیدندبا آمدن طالب به ایران دیگر نمیتوان آن را بیرون کرد
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    13 2
    طالبان آمده اند تا از نابسامانی ها و مشکلات داخل ایران و نارضایتی مردم سواستفاده کرده و جوانان را گمراه کنند و با خود همراه کنند مسئولان ایران باید هوشیار باشند
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
    13 1
    طالبان خودش خارج از دین هست بعد بقیه رو از دین خارج میدونه