رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت از ورود محموله جدید واکسن کرونا به کشور در پایان هفته جاری خبر داد و گفت: با رسیدن محموله جدید، از روز جمعه یا شنبه واکسیناسیون افراد ۷۵ سال به بالا را اعلام می‌کنیم.

واکسن کرونا - سالمندان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر صادق تبریزی رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت درباره وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور گفت: تا ۱۸ اردیبهشت امسال یک میلیون و ۶۵۶ هزار نفر در کشور واکسینه شدند که از این تعداد ۴۲۰ هزار نفر بالای ۸۰ سال بودند.

تبریزی گفت: در کشور یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر شهروند بالای ۸۰ سال داریم که از این تعداد ۴۲۰ هزار نفر طی این مدت واکسینه شده‌اند.

او افزود: در زمینه واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال داریم طبق برنامه پیش می‌رویم و با توجه به تامین واکسنی که طی دو هفته آینده انجام می‌شود، با سرعت بیشتری پیش خواهیم رفت و ان‌شاءالله از برنامه جلو می‌افتیم.

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: واکسن برای افرادی بالای ۸۰ سال به میزان کافی در کشور توزیع شده است. برای افراد بالای ۷۵ سال هم منتظر ورود محموله جدیدیم که پنجشنبه یا جمعه وارد می‌شود و تقریبا باید یک میلیون و ۵۰۰ هزار دوز باشد و ما از روز جمعه یا شنبه واکسیناسیون ۷۵ سال به بالاها را اعلام می‌کنیم.

تبریزی درباره تعداد پایگاه‌های واکسیناسیون در کشور توضیح داد: علاوه بر پایگاه‌های واکسیناسیونی که قبلا داشتیم، حدود ۴۹۴ پایگاه واکسیناسیون تجمعی، با ۱۸۶۸ تیم واکسیناسیون اضافه شده‌اند که این پایگاه‌های تجمیعی شامل مدارس، سالن‌های ورزشی، پارکینگ‌های فروشگاه‌ها و ... هستند. در کلان‌شهر تهران هم بیش از ۵۰ پایگاه واکسیناسیون عادی داریم و ۴۸ پایگاه تجمیعی هم داریم که با ۳۲۱ تیم واکسیناسیون اقدام می‌کنند و پیش‌بینی می‌کنیم که تعداد پایگاه‌های تجمیعی به ۱۰۰ پایگاه افزایش یابد.

او اضافه کرد: ۸ مرکز خودرویی واکسیناسیون هم تا روز شنبه در تهران راه اندازی می شود. تاکنون دو مرکز خودرویی راه اندازی شده که با راه اندازی هشت مرکز دیگر تعداد آن‌ها به ۱۰ مرکز می‌رسد.

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت در ادامه درباره زمان واکسیناسیون افراد بالای ۷۵ سال گفت: حدود ۸۴۰ هزار نفر در سن ۷۵ تا ۸۰ سال در کشور داریم و پیش‌بینی می‌کنیم که برای واکسیناسیون آنها حدود یک هفته زمان در نظر می‌گیریم. دو روز اول را به این افراد پیامک می‌دهیم و درخواست می‌کنیم که کسانی که برایشان پیامک نرفته، در سامانه Salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند و دو روز بعد برایشان پیامک آمده و محل دقیق، ساعت و روز برایشان تعیین می‌شود تا برای واکسیناسیون مراجعه کنند.

تبریزی افزود: در برخی استان‌ها مراجعه با کندی انجام می‌شود و برخی به دلیل ماه رمضان مراجعه نمی‌کنند. در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان تیم‌های ما بعد از افطار هم هستند و کار واکسیناسیون را انجام می‌دهند. امیدواریم بعد از ماه رمضان سرعت کار بیشتر شود.

 این مسئول درباره زمان واکسیناسیون ۶۰ ساله‌ها هم گفت: اگر تامین واکسن‌ به موقع اتفاق بیفتد که امیدواریم این موضوع محقق شود، پیش‌بینی می‌کنیم که تا نیمه خردادماه ۱۰ میلیون واکسن به دست‌مان برسد که وارداتی خواهند بود. در عین حال واکسن پاستور و کووبرکت تا پایان خرداد به دست‌مان می‌رسد و بعد از آن علاوه بر واکسن خارجی که تعدادش زیاد نخواهد بود، کار را با واکسن داخلی پیش می‌بریم که سرعت واکسیناسیون هم بالا می‌رود.

کد خبر 600001

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha