شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۹
۰ نفر

اسکالپ، اگرچه اسم سختی دارد، ولی پختن آن خیلی هم مشکل نیست. فقط خوردن آن مرد می‌خواهد! در واقع شما ساندویچی چند لایه متشکل از مرغ، پنیر و ژامبون آماده می‌کنید که با سس خردل و نان سرو می‌شود. بچه‌ها هم عاشق این ساندویچ خوشمزه و مقوی هستند.

اسكالپ مرغ
  • اسکالُپ مرغ با ژامبون و پنیر
  •  مواد لازم برای ۱تا۲ نفر

۱ -عدد سینه مرغ (۲۵۰ـ۲۲۰ گرم)
۲ -ورق ژامبون مرغ (۷۵ گرم)
۱ -عدد پنیر چدار ورقه‌ای
۱ -ق‌چ سس خردل
۲ -ق‌س روغن زیتون
۱ -عدد پیاز کوچک (خلالی ریز شود)
مقداری نمک و فلفل سیاه
کمی روغن برای سرخ کردن


۱ -سینه مرغ را از وسط طوری برش بزنید که برش‌ها از هم جدا نشوند. در ظرفی دردار روغن زیتون، سس خردل و پیاز خلال‌شده را بریزید و سینه مرغ برش‌خورده را در مواد بغلتانید.


۲ -در ظرف را ببندید و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود. بعد از این مدت مرغ را از داخل مواد بیرون آورید و داخل آن  را با ژامبون ورقه‌ای و پنیر پر کنید.


۳- لبه‌های سینه مرغ را روی هم قرار دهید، طوری که مانند اولش بشود و روی ژامبون و پنیر را بپوشاند. تابه را روی حرارت بگذارید و در آن کمی روغن بریزید.


۴ -وقتی روغن داغ شد، سینه مرغ پرشده را با حرارت متوسط سرخ کنید. هر طرف مرغ را به مدت ۷ دقیقه سرخ کنید تا خوشرنگ شود.


۵- اسکالپ آماده را در ظرف مورد نظر بگذارید و برش بزنید. کنار آن می‌توانید از پوره سیب‌زمینی و مخلوطی از سبزیجات تفت داده‌شده برای تزئین و دورچین استفاده کنید.

کد خبر 597340

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha