مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷
۰ نفر

تا پایان سال ۷۰ درصد از روستاهای استان لرستان گازرسانی می‌شوند.

گازرسانی

مدیرعامل شرکت گاز لرستان در گفت و گو با همشهری آنلاین اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۴۸۷ روستا در استان لرستان بدون گاز هستند.

مهندس کرم گودرزی افزود: ۷۰ درصد از این روستاها تا پایان سال ۱۴۰۰ گازدار و مابقی تا پایان سال ۱۴۰۱ گازرسانی می‌شوند.

وی ادامه داد: گازرسانی به روستاها از عوامل بسیار مهم در توسعه رفاه، مهاجرت معکوس از شهر به روستا، ایجاد اشتغال و افزایش تولید است.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان به رتبه سوم استان از نظر تعداد روستاها در کشور اشاره و تصریح کرد: اکنون از مجموع ۲۵ شهر استان ۲۴ شهر از گاز برخوردار هستند و ضریب نفوذ گازکشی در بخش شهری استان ۹۹.۹ درصد است.

گودرزی همچنین با اشاره به اینکه سال ۹۹ قطعی گاز در استان نبوده، بیان کرد: عملیات گازرسانی به شول‌آباد الیگودرز تنها شهر باقی‌مانده که گازرسانی نشده با پوشش جمعیت پنج هزار نفر در دست اقدام است که تلاش می‌شود این طرح تا پایان امسال تکمیل و بهره‌برداری شود.

وی یادآور شد: اتمام گازرسانی به شهر شول آباد و روستاهای اطراف از اولویت‌های مهم شرکت گاز استان لرستان است که باید با انجام دقیق توصیه‌های فنی و عملیاتی در راستای افزایش ایمنی و کیفیت اجرایی شود.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان با تاکید بر استفاده از تمام توان و ظرفیت لازم جهت اتمام پروژه و تزریق گاز تا انتهای سال جاری اظهار کرد: دستگاه نظارت، مشاور و پیمانکار باید با برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت پروژه و افزایش گروه‌های اجرایی اهتمام ویژه‌ای برای افزایش سرعت عملیات اجرای خطوط در بخش خط تغذیه گاز محور شول‌آباد داشته باشند.

کد خبر 593383

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار استان‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha