رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از اعمال محدودیت سفر به خوزستان و استان‌های شمالی خبر داد.

كرونا در ايران -  خوزستان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در خصوص آخرین جزئیات تردد با توجه به شرایط کرونایی اظهار داشت: برابر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا با توجه به قرار گرفتن تعدادی از شهرهای استان خوزستان در وضعیت قرمز، ورود پلاک‌های غیربومی و خروج پلاک‌های بومی از این شهرهای استان خوزستان ممنوع شده است.

وی تصریح کرد: ورود خودروهای شخصی به استان‌های شمالی با وضعیت زرد و شهرهای مشهد و قم و اصفهان و شیراز و بوشهر و بندرعباس و جزایر قشم و کیش با محدودیت و ممنوعیت همراه است.

سرهنگ شیرانی درباره محدودیت تردد شبانه خودروها هم گفت: محدودیت تردد شبانه خودروها همچنان از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد در شهرهای قرمز، نارنجی، زرد و آبی ادامه دارد.

کد خبر 589916

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha