محمدرضا باهنر گفت: معتقدم دولت روحانی دولت بدشانسی بود. زلزله، سیل، تحریم، کرونا، سقوط هواپیما و ... بود، به مزاح می‌گویم فقط کوه دماوند آتشفشانی نکرده که اگر آن هم فعال شود از نظر حوادثی که در اختیار روحانی نبوده کامل می‌شود.

محمدرضا باهنر

به گزارش همشهری آنلاین،  محمدرضا باهنر، نماینده ادوار مجلس و عضو شورای وحدت با روزنامه خراسان گفت‌وگو کرده است که بخش‌های مهم آن را در ادامه خواهید خواند: 
 
*من از احمدی نژاد و رقیب احمدی نژاد حمایت نکردم البته جبهه پیروان حمایت کرد. من در همه انتخابات‌ها بسیار فعال بودم اما در سال ۸۸ اصلا وارد تبلیغات انتخاباتی نشدم و در نهایت هم به محسن رضایی رای دادم. 
 
*امروز وضعیت کشور این طور شده که قوای کشور فقط همدیگر را نقد و به ناکارآمدی محکوم می‌کنند حتی اتهام نفوذ و جاسوسی می‌زنند که خیلی ظلم است. این که خودمان را محور حق و بقیه را باطل بدانیم، یک مشی آزار دهنده است و سرمایه اجتماعی را از بین می‌برد. 
 
*در این {روحانی}دو دوره تماما با اصلاح طلب‌ها کار کرده و در وزیران روحانی نه در دولت یازدهم و نه دوازدهم قطعا یک اصولگرای جدی نمی‌بینیم. 
 
*دولت، دولت اصلاح طلبی است و پاسخ گو هم باید آن‌ها باشند. سال ۹۲ یک اتفاق غیرطبیعی در سیاست افتاد و یک آدم اصولگرا با حمایت اصلاح طلبان رئیس جمهور شد و بعد هم بیشتر با آن‌ها کار کرد. 
 
*از یک جهت معتقدم دولت روحانی دولت بدشانسی بود. زلزله، سیل، تحریم، کرونا، سقوط هواپیما و ... بود، به مزاح می‌گویم فقط کوه دماوند آتشفشانی نکرده که اگر آن هم فعال شود از نظر حوادثی که در اختیار روحانی نبوده کامل می‌شود. 

*من در زمان احمدی نژاد هم بارها گفتم که اگر مشکلات کشور را سهم دهیم حدود ۳۵تا۴۰ درصد تقصیر تحریم‌هاست و ۶۰ تا ۶۵ درصد هم به بی‌برنامگی‌ها و بی‌عرضگی‌های داخلی مربوط است. در ابتدای دولت روحانی هم همین حرف را زدم و خود روحانی هم از همین درصدها استفاده کرد. این عدد خیلی عوض نشده اما آن ۶۰ درصد داخلی را هم نمی‌شود همه را روی دوش دولت روحانی تلنبار کرد. مثلا اقتصاد مقاومتی را هیچ کدام از دولت‌ها و مجالس اصولگرا و اصلاح طلب عمل نکردند و همه مقصر بودیم. 

*واقعا برخی وزیران دولت روحانی شبانه روز زحمت می‌کشند. واقعا در اوضاعی که درآمد ۱۰۰میلیارد دلاری نفت ما به کمتر از ۵ میلیارد دلار رسیده، مملکت را اداره می‌کنند البته یک جاهایی هم خستگی و نمی‌توانیم! هست. نباید دو دستی چسبید به مقام و اگر خسته هستیم باید مقام را بدهیم به نسل‌های جوان تر. این که تا آخرین لحظات حیات به مسئولیت‌ها بچسبیم درست نیست. 

*فرض کنید بنده مسئول بشوم، واقعا من الان توان دارم روزی ۱۶ ساعت بدوم؟ البته بگذریم که در یک حکمرانی خوب شاید ضرورت نداشته باشد که یک نفر این قدر بدود. برخی به روسای جمهور ما ایراد می‌گیرند، یک بار شنیدم یکی از روسای دولت محضر رهبری بودند و حضرت آقا گفتند گویا شما تا ساعت یک بامداد کار می‌کنید فرمودند فقط یک توصیه دارم که کار کنید اما از ساعت ۸ شب به بعد تصمیم نگیرید. تصمیمات آن موقع خواب آلود و چرت آلود است. 
 
*یک طنزی هست که بچه‌ای می‌گفت غذا نمی‌خورم و قهر کرد، مادرش گفت برایش غذا بگذاریم آخر شب می‌خورد بچه گفت من که غذا نمی‌خورم اما برای هر کسی که گذاشتید کم است. آن بندگان خدا هم قهر کرده بودند و می‌گفتند کم است ... . جبهه پایداری تا شب‌های آخر صبر می‌کند و در نهایت سهمیه‌اشرا می‌گیرد. 
 
*خسته نیستم. اصلا رئیس جمهور عاقل که نباید ۱۶ ساعت بدود، رئیس جمهور باید مدیریت کند. اولا روسای جمهور ما این دفعه خیلی زیاد هستند و همه شیفتگی خدمت دارند ان شاءا ... من شوخی کردم و گفتم باید تعدادی از این‌ها را به کشورهای تازه استقلال یافته صادر کنیم. هر کسی هم پیش ما می‌آید و می‌خواهد کاندیدا شود می‌گویم تو یکی کاندیدا نشو تا تعداد کمتر شود. اگر کسی اصرار داشته باشد کاندیدا شود می‌گویم پس خیالت راحت باشد رقیبی به نام مهندس محمد رضا باهنر نداری! 

کد خبر 586636

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha