یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
۰ نفر

همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رقابت‌های شتر دوانی در خاش استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

شتردوانی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، در این رقابت‌ها ۱۰ شرکت کننده به رقابت پرداختند و در پایان از افراد برتر تقدیر شد.

رئیس هیات ورزش روستایی و بازی‌های بومی و محلی سیستان و بلوچستان همچنین از برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بازی‌های بومی و محلی در خانه تندیس آفتاب(خانه سالمندان) زاهدان خبر داد و افزود: به مناسبت دهه مبارک فجر و گرامیداشت روز زن، رقابت‌های بومی محلی نظیر هفت سنگ برگزار شد.

محمدامیر براهویی گفت: با توجه به تنوع فرهنگی تاکنون ۱۳۰ بازی بومی و محلی در استان شناسایی شده به طوریکه تنوع این رشته‌ها زمینه جذب بیش‌از ۶ هزار ورزشکار سازمان یافته را در این هیات فراهم کرده است.  سیستان و بلوچستان یکی از استان‌های سرآمد در رشته بازی‌های بومی و محلی است به گونه‌ای که پارسال موفق به کسب عنوان دوم کشوری شد.

کد خبر 583514

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha