خانه شیرینی سنتی در قزوین برای توسعه کسب و کار این نوع شیرینی و معرفی این محصول به گردشگران و ایجاد گردش مالی بیشتر برای تولیدکنندگان در یکی از خانه‌های تاریخی شهر ایجاد می‌شود.

پخت شيريني

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین گفت:طرح ایجاد خانه شیرینی سنتی قزوین پس از بررسی در کمیته میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و با توجه به جایگاه و آمیختگی این کسب و کار با پیشینه تاریخی قزوین از سوی این شرکت با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اجرا می‌شود.

شهریار کشاورز برندسازی، استفاده از ظرفیت‌های گردشگری غذا و خوراکی‌های سنتی استان، ارائه تولیدات جدید و مبتنی بر خواست و نیاز جامعه، فعالیت در حوزه آموزش و معرفی شیرینی قزوین را اصلی ترین اهداف ایجاد خانه شیرینی سنتی قزوین را بر شمرد.

وی با بیان اینکه در این خانه آموزش، پخت و عرضه انواع شیرینی‌های سنتی قزوین تدارک دیده شده است، افزود: توسعه کسب و کار شیرینی سنتی قزوین می‌تواند موجب پویایی تولید این محصول شده و به رشد صنایع کوچک مرتبط با آن بینجامد و همچنین به رونق گردشگری قزوین کمک کند.  

کشاورز یادآور شد: با ایجاد خوشه شیرینی سنتی و باقلوای قزوین، در حال حاضر ۲۶۰ واحد تولیدی، صنفی و خانگی تولید شیرینی سنتی در استان قزوین به ثبت رسیده که از این تعداد ۱۹۵ واحد در حوزه باقلوا و ۱۲ نوع شیرینی سنتی در حال فعالیت هستند.

شیرینی‌های سنتی به ویژه باقلوای لوزی و پیچ از مهم‌ترین سوغات قزوین به شمار می‌روند.

کد خبر 574393

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha