آمار جهانیِ مبتلایان به کووید۱۹ به ۴۰ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۷۴ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۱۲۳ هزار و ۱۱۲ نفر نیز بر اثر این بیماری تأیید شده است.

کرونا در جهان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بنابر تازه‌ترین آمارها آمار جهانیِ مبتلایان به کووید۱۹ به ۴۰ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۷۴ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۱۲۳ هزار و ۱۱۲ نفر نیز بر اثر این بیماری تأیید شده است. همچنین ۳۰ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۸۴۷ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

آمریکا با بیش از ۸.۴ میلیون مبتلا و همچنین بیش از ۲۲۵ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد. هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان پس از آمریکا به ترتیب با بیش از ۷.۵ و ۵.۲ میلیون بیمارِ کووید ۱۹، جایگاه‌ دوم و سوم را در جهان به خود اختصاص داده‌اند.

بر اساس آمار به‌روزشده از شمار مبتلایان به کرونا، حالا آرژانتین به پنجمین کشور در جهان تبدیل شده که بیش از یک میلیون مورد ابتلا به ویروس کرونا را تایید کرده است. همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (سه‌شنبه ۲۹ مهر / ۲۰ اکتبر) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا ۸ میلیون و ۴۵۶ هزار و ۶۵۳ مبتلا، ۲۲۵ هزار و ۲۲۲ قربانی

۲. هند ۷ میلیون و ۵۹۷ هزار و ۶۳ مبتلا، ۱۱۵ هزار و ۲۳۶ قربانی

۳. برزیل ۵ میلیون و ۲۵۱ هزار و ۱۲۷ مبتلا، ۱۵۴ هزار و ۲۲۶ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۴۱۵ هزار و ۳۱۶ مبتلا، ۲۴ هزار و ۳۶۶ قربانی

۵. اسپانیا یک میلیون و ۱۵ هزار و ۷۹۵ مبتلا، ۳۳ هزار و ۹۹۲ قربانی

۶. آرژانتین یک میلیون و دو هزار و ۶۶۲ مبتلا، ۲۶ هزار و ۷۱۶ قربانی

۷. کلمبیا ۹۶۵ هزار و ۸۸۳ مبتلا، ۲۹ هزار و ۱۰۲ قربانی

۸. فرانسه ۹۱۰هزار و ۲۷۷ مبتلا، ۳۳ هزار و ۶۲۳ قربانی

۹. پرو ۸۷۰ هزار و ۸۷۶ مبتلا، ۳۳ هزار و ۸۲۰ قربانی

۱۰. مکزیک ۸۵۴ هزار و ۹۲۶ مبتلا، ۸۶ هزار و ۳۳۸ قربانی

پس از آن کشورهای انگلیس با ۷۴۱ هزار و ۲۱۲ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۷۰۵ هزار و ۲۵۴ مبتلا، ایران با ۵۳۴ هزار و ۶۳۱ مبتلا، شیلی با ۴۹۳ هزار و ۳۰۵ مبتلا، عراق با ۴۳۰ هزار و ۶۷۸ مبتلا، ایتالیا با ۴۲۳ هزار و ۵۷۸ مبتلا، بنگلادش با ۳۹۰ هزار و ۲۰۶ مبتلا، آلمان با ۳۷۳ هزار و ۷۳۱ مبتلا، اندونزی با ۳۶۵ هزار و ۲۴۰ مبتلا، فیلیپین با ۳۵۹ هزار و ۱۶۹ مبتلا، ترکیه با ۳۴۹ هزار و ۵۱۹ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۴۲ هزار و ۵۸۳ مبتلا، پاکستان با ۳۲۳ هزار و ۴۵۲ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۳۰۴ هزار و ۸۷۶ مبتلا، اوکراین با ۳۰۳ هزار و ۶۳۸ مبتلا، هلند با ۲۳۶ هزار و ۲۲۶ مبتلا، بلژیک با ۲۳۰ هزار و ۴۸۰ مبتلا، کانادا با ۲۰۱ هزار و ۴۳۷ مبتلا، لهستان با ۱۸۳ هزار و ۲۴۸ مبتلا، رومانی با ۱۸۲ هزار و ۸۵۴ مبتلا، جمهوری چک با ۱۸۱ هزار و ۹۶۲ مبتلا، مراکش با ۱۷۵ هزار و ۷۴۹ مبتلا، اکوادور با ۱۵۳ هزار و ۴۲۳ مبتلا، بولیوی با ۱۳۹ هزار و ۸۹۰ مبتلا، نپال با ۱۳۶ هزار و ۳۶ مبتلا، قطر با ۱۲۹ هزار و ۶۷۱ مبتلا، پاناما با ۱۲۵ هزار و ۱۸۱ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۲۱ هزار و ۶۶۷ مبتلا، کویت با ۱۱۶ هزار و ۸۳۲ مبتلا، امارات متحده عربی با ۱۱۶ هزار و ۵۱۷ مبتلا، عمان با ۱۱۰ هزار و ۵۹۴ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۹ هزار و ۶۲۳ مبتلا، مصر با ۱۰۵ هزار و ۵۴۷ مبتلا، سوئد با ۱۰۳ هزار و ۲۰۰ مبتلا، پرتغال با ۱۰۱ هزار و ۸۶۰ مبتلا و گواتمالا با ۱۰۱ هزار و ۵۹۹ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

  • چین کجا است؟

اما کشور چین که انتشار ویروس کُشنده کرونا از آنجا شروع شد، حالا کجاست و چرا در جدول آمارهای ابتلا و مرگ‌ومیر دیگر خبری از این کشور نیست؟ خبرها حاکی از این است که چین نه تنها تواسته کرونا را در کشور خود جمع و آن را کنترل کند، که اقتصادش نیز در حال رشد و سر و سامان گرفتن است.

ایرنا در این زمینه نوشت: تازه‌ترین آمار رسمی از چین حاکی است که اقتصاد این کشور با برون‌رفت از همه‌گیری ویروس مرگبار کرونا و به رغم بالاترین سطح اختلافات ۴ دهه گذشته با آمریکا در حال جان گرفتن است.

بنا بر ای گزارش، با توجه به بهبود شرایط اقتصادی کشور، تولید ناخالص داخلی چین در سه ماهه سوم امسال ۴/۹ درصد رشد کرده است که در مقایسه با ابتدای سال یک جهش چشمگیر را نشان می‌دهد. 

این نخستین رشد مثبت در تولید ناخالص داخلی (رشد اقتصادی) چین از زمان شیوع ویروس کرونا از ماه فوریه امسال است و اگرچه رقم کمتر از پیش بینی ۵/۲ درصدی قبلی است، اما به نظر می‌رسد یک موفقیت بارز برای اقتصاد چین محسوب می‌شود و این کشور به‌تدریج از زیر فشارهای کرونا سر بلند می‌کند. 

جیانگ لینگ، کارشناس مسائل اقتصادی در پکن گفته است: این نتیجه اجتناب‌ناپذیر دستاوردهای چین در مبارزه با کووید ۱۹ است. سرعت چین در نبرد با ویروس کرونا و بهبود اقتصادی، آینه توانایی‌های این کشور است. این ارزیابی است که در مقایسه با شرایط جهانی و دیگر کشورها انجام می‌شود.

پایگاه خبری بهار نیز در این رابطه نوشته است: طبق آمارهای رسمی، اقتصاد چین در ۹ ماه اول سال جاری میلادی که همزمان با بروز و انتشار ویروس کرونا در این کشور بود، تنها حدود ۷ دهم درصد رشد داشت. حتی در سه ماه اول امسال چین با ۶/۸ درصد رشد منفی پایین‌ترین میزان رشد را از سال ۱۹۹۲ تاکنون به ثبت رساند. اما پس از آن اقتصاد این کشور به رشد عادی ادامه داد. چراکه چین موفق شد با وضع مقررات شدیدی مانند محاصره شهرهای میلیونی، قرنطینه‌های سختگیرانه و محدودیت برای مسافرت گسترش ویروس جدید کرونا را به سرعت مهار کند. اکنون چندین ماه است که شیوع ویروس تا حد زیادی پایین آمده، کشور به زندگی عادی برگشته و شاهد رونقی نسبی در عرصه اقتصاد است. 

اقتصاددانان معتقدند چین تنها اقتصاد بزرگ جهان است که سال جاری میلادی را با بیلان مثبت به پایان خواهد برد. بنا بر گزارش صندوق جهانی پول، اقتصاد چین زودتر از آنچه گمان می‌رفت، به حالت عادی برگشته است.

کد خبر 558728

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha