معاون کل وزارت بهداشت درباره واکسن کرونای روسی با بیان اینکه این واکسن فاز سوم کارآزمایی بالینی را رد کرده است، گفت: مطمئن باشید اگر واکسنی برای کرونا در دنیا تولید شود و کیفیت لازم را داشته باشد، آن را برای مردم‌مان تهیه خواهیم کرد.

حريرچي

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر ایرج حریرچی درباره واکسن کرونای روسیه گفت: به طور کلی در دنیا  ۱۶۵ واکسن با عنوان واکسن کرونا در حال ساخت است و ۲۷ واکسن هم به فاز انسانی رسیده‌اند. واکسن کرونایی که کشور روسیه ساخت آن را اعلام کرده است، یکی از هشت واکسنی است که فاز سوم کارآزمایی بالینی را رد کرده است.

وی افزود: وزارت بهداشت ایران به دو صورت می‌تواند درباره این واکسن صحبت کند؛ یکی از طریق سازمان بهداشت جهانی است؛ به طوری که این سازمان تاییدیه‌های لازم را برای این واکسن اعلام کند و دیگری از طریق همکاری‌های دوجانبه با روسیه است.

حریرچی ادامه داد: مطمئن باشید اگر واکسنی برای کرونا در دنیا تولید شود و کیفیت لازم را داشته باشد، آن را برای مردم‌مان تهیه خواهیم کرد. البته نکته مهم آن است که اکثر واکسن‌هایی که مطرح شده و کار می‌شود، تاثیرشان در حد ۵۰ الی ۶۰ و یا ۷۰ درصد است و مدت ایمنی طولانی ندارند.

معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد: همانطور که مقامات سازمان بهداشت جهانی هم اعلام کردند، علی‌رغم کشف این واکسن‌ها، از آنجایی که تاثیرات آن‌ها چه از نظر تاثیرات نهایی و چه مدت زمان ایمنی، فعلا زیاد نیست، همچنان باید اصول فاصله‌گذاری اجتماعی و بهداشت فردی را رعایت کنیم.

حریرچی گفت: بنابراین درباره واکسن کرونای کشور روسیه وزارت بهداشت ایران می‌تواند از دو طریق عمل ‌کند؛ یکی اینکه این واکسن تاییدیه سازمان بهداشت جهانی را داشته باشد و یکی هم از طریق همکاری‌های دوجانبه است.

کد خبر 540071

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۴
    5 1
    به خدا قسم آماری که از مرگ و میر کرونا تو کشور اعلام میشه شاید درغه ،مثال میزنم قضاوت باشما: ۲۰ روزه پیش مادر خانمم مبتلا شد در عرض ۴ روز ۳تا بیمارستان عوض کردم بدلیل عدم توجه اونا شب اول سینا شلوغی بیش ازحد معطلی جهت پذیرش ، هر بیمار داری چندهمراه که یا دچار بیماری میشن یا ناقلین ۱۰۰درصدی هستند تو اون چند ساعت ۲مورد فوتی داشتن شب دوم شریعتی مراجعه کننده بسیارپرسنل متخصص کم تو سالن اورژانس بیش از ۱۰۰بیمار و همراه، در نیم متری من خانمی پس از چندساعت معطلی قبل از اینکه حتی یه معاینه سرپایی بشه فوت کردهمراهای داغدار بر روی جنازه متوفی که اینا هم مبتلایان آینده یا ناقلین فعلی هستن بین ساعت ۷شب تا ۴ صبح ، ۷نفرقطعا فوت کردن اونایی که ندیدم هیچ شب بعد بقیه الله مجهزترین مرکز فعلی ۳شب بخش ۸شب سی سی یو ۳شب آی سیو و بیمارم فوت کرد تو یه شب،۶ بیمار فوت کرد مریض خودم ۳روز معطل برای هموپرفیوژن که خودتم کارتریجش رو هر دونه ۲۵ میلیون باید بخری میگن ما نداریم آزاد تهیه کنید. یعنی متوسط ۵نفر تو هرشب فقط تو یه بیمارستان حالا تو ۳۰ استان و ۱۵۰تا بیمارستان ببین چه خبره تازه اینجا تهرونه مثلا امکانات هست