ظرفیت تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان ولی عصر(عج) بیرجند به دنبال افزایش مبتلایان و بیماران بدحال کرونا در خراسان جنوبی پر شد.

کرونا

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ضیائی، مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در استان خراسان جنوبی گفت: خیلی از بیمارن، در انتظار بستری در بخش مراقبت‌های ویژه هستند که متاسفانه ظرفیت تخت‌ها تکمیل شده و منتظر هستیم بخش آی سی یو خالی شود.

او افزود: بیمارستان ولیعصر(عج) بیرجند مرکز اصلی پذیرش و بستری مبتلایان کرونا در استان است که به دلیل نبود متخصص عفونی در برخی شهرستان‌ها، بیماران کرونایی شهرستان‌های طبس، نهبندان و سرایان در این بیمارستان بستری می‌شوند.

راه‌اندازی بخش سوم مراقبت‌های ویژه تا هفته آینده

ضیائی بیان کرد: کامل شدن ظرفیت بخش‌های ویژه بیمارستانی ما را به فکر راه‌اندازی بخش سوم انداخته است که با تجهیز آن، هفته آینده راه‌اندازی می‌شود.

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: در شهرستان‌های قاین و فردوس با وجودی که متخصص عفونی داریم، اما اگر حال بیمار کرونایی وخیم شود و بیمارستان ولیعصر (عج) بیرجند ظرفیت خالی داشته باشد، به اینجا منتقل می‌شود.

او ادامه داد: مراجعه افراد مشکوک به کرونا به بیمارستان‌های استان زیاد شده است و با این شرایط شاید در آینده نزدیک آمار مبتلایان خیلی بیشتر از قبل شود.

کد خبر 529344
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha