مجموع نظرات: ۰
شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴
۰ نفر

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی به‌منظور افزایش کیفیت این محصول در قم اجرا می‌شود.

مرغ

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی‌اصغر همت افزود: در راستای عمل به راهبرد وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی برای افزایش بهره‌وری، کاهش ضایعات لاشه و افزایش کیفیت گوشت، این طرح در دستور کار معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم قرارگرفته است.

وی بیان کرد: کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی، موجب جهش تولید در این بخش می‌ِشود. این طرح همچنین بهبود فرآیندهای بهداشتی تولید و عرضه گوشت مرغ و ایجاد بسترهای لازم برای توسعه صادرات این محصول به بازارهای هدف را به دنبال دارد.

این مسئول ادامه داد: کاهش بیماری و به دنبال آن کاهش درصد تلفات واحدهای مرغداری، کاهش هزینه‌های سوخت و انرژی در یک دوره پرورش، کاهش ضریب تبدیل غذایی که همان افزایش بهره‌وری است و اقتصادی شدن تولید از طریق افزایش دوره‌های پرورش در طول سال ازجمله مزایای اجرای این طرح در مرغداری‌های استان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با اجرای طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در قم، هزینه واکسیناسیون و درمان در مرغداری‌ها کاهش می‌یابد، در بخش خوراک و تامین نهاده‌ها صرفه‌جویی ارزی و ریالی خواهد شد، وضعیت تولید جوجه‌های یک‌روزه ساماندهی می‌شود و شاهد افزایش تولید گوشت مرغ با استفاده از ظرفیت‌های موجود و بدون نیاز به راه‌اندازی مرغداری‌های جدید خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: برای اجرای موفق طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در سطح استان، تمامی مرغداری‌های شرکت‌کننده در این طرح، در برخورداری از خدمات و تسهیلات مورد نظر در اولویت قرار خواهند گرفت.

همت ادامه داد: لازم است اقشار مختلف مردم در جریان مزایای اجرای این طرح که نقش مهمی در سلامت غذایی دارد، قرار گیرند و از محصولی که با استانداردهای یادشده عرضه خواهد شد استقبال کنند.

کد خبر 518397

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha