به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علیاصغر همت افزود: در راستای عمل به راهبرد وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی برای افزایش بهرهوری، کاهش ضایعات لاشه و افزایش کیفیت گوشت، این طرح در دستور کار معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم قرارگرفته است.
وی بیان کرد: کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی، موجب جهش تولید در این بخش میِشود. این طرح همچنین بهبود فرآیندهای بهداشتی تولید و عرضه گوشت مرغ و ایجاد بسترهای لازم برای توسعه صادرات این محصول به بازارهای هدف را به دنبال دارد.
این مسئول ادامه داد: کاهش بیماری و به دنبال آن کاهش درصد تلفات واحدهای مرغداری، کاهش هزینههای سوخت و انرژی در یک دوره پرورش، کاهش ضریب تبدیل غذایی که همان افزایش بهرهوری است و اقتصادی شدن تولید از طریق افزایش دورههای پرورش در طول سال ازجمله مزایای اجرای این طرح در مرغداریهای استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با اجرای طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در قم، هزینه واکسیناسیون و درمان در مرغداریها کاهش مییابد، در بخش خوراک و تامین نهادهها صرفهجویی ارزی و ریالی خواهد شد، وضعیت تولید جوجههای یکروزه ساماندهی میشود و شاهد افزایش تولید گوشت مرغ با استفاده از ظرفیتهای موجود و بدون نیاز به راهاندازی مرغداریهای جدید خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: برای اجرای موفق طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در سطح استان، تمامی مرغداریهای شرکتکننده در این طرح، در برخورداری از خدمات و تسهیلات مورد نظر در اولویت قرار خواهند گرفت.
همت ادامه داد: لازم است اقشار مختلف مردم در جریان مزایای اجرای این طرح که نقش مهمی در سلامت غذایی دارد، قرار گیرند و از محصولی که با استانداردهای یادشده عرضه خواهد شد استقبال کنند.
نظر شما