مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان به ویزیت روزانه ۹۷۰۰ نفر در مراکز درمانی تأمین ‌اجتماعی استان توسط پزشکان عمومی اشاره کرد و گفت: طبق آمار و نظرسنجی انجام‌شده توسط ‌کارشناسان سازمان میزان رضایتمندی بیماران در بیمارستان غرضی ملایر در برخی بخش‌ها ۹۸ ‌درصد است.

بیمارستان غرضی ملایر

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا صفری یکشنبه ۱۱ خرداد در جمع خبرنگاران ملایر، افزود: در بحث رضایتمندی عرضه و تقاضا باهم همخوانی ندارد و باوجوداینکه در مراکز مختلف تعداد پزشکان را افزایش دادهایم اما چون به شمار بیماران روزانه افزوده‌شده، ممکن است میزان رضایتمندی کمتر از بخش‌های بستری باشد.

وی دریافت خدمات از سازمان تأمین اجتماعی، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های زیر نظر این سازمان را حق طبیعی بیمه‌شدگان عنوان و اظهار کرد: در سطح استان همدان دو بیمارستان آتیه در همدان و غرضی در ملایر و همچنین هفت درمانگاه تخصصی تأمین اجتماعی مشغول خدمات‌دهی به بیماران هستند.

صفری با اشاره به وجود ۳۰۰ تخت فعال بستری و ۷۲۰ هزار نفر بیمه‌شده تأمین اجتماعی در سطح استان، ادامه داد: در بحث نسبت تخت بستری به بیمه‌شده، رتبه پنج کشوری را دارا هستیم.

وی به وجود ۷۰ بیمارستان تأمین اجتماعی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: سازمان تأمین اجتماعی یک‌نهاد عمومی غیردولتی است که از بودجه کشوری استفاده نمی‌کند و درواقع یک مجموعه درآمد- هزینه‌ای محسوب می‌شود و از محل حق بیمه‌های اخذشده از بیمه‌شدگان، در بحث درمان و ایجاد پروژه‌های درمانی سازمان هزینه می‌شود و شامل سه قسمت درمان مستقیم، درمان غیرمستقیم و کمیسیون پزشکی و طب کار است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان بیان کرد: سازمان در بحث آموزش و توزیع نیروی انسانی و پزشک متخصص هیچ دخل و تصرفی ندارد و دانشگاه علوم پزشکی در این راستا متولی است.

صفری به وجود دستگاه پیشرفته سونوگرافی در بیمارستان غرضی ملایر اشاره کرد و گفت: قانون ششم برنامه توسعه دانشگاه علوم پزشکی را مقید کرده است که ۱۰ درصد نیروهای متخصص خود را در اختیار سازمان تأمین اجتماعی قرار دهد اما متأسفانه همکاری در این زمینه با ما نمی‌شود و در این میان بیمه‌شدگان و بیماران متضرر اصلی این ماجرا هستند.

خدمات‌رسانی ۳۰۰ نفر کادر درمانی تأمین اجتماعی در بحث کرونا

وی به فعالیت شبانه‌روزی و خدمات‌رسانی ۳۰۰ نفر کادر درمانی تأمین اجتماعی در بیمارستان آتیه همدان و غرضی ملایر در بحث کرونا اشاره کرد و افزود: شرایط عمومی کشور در بحث کرونا، به سمت بهتر شدن پیش می‌رود و سطح آمادگی و میزان شناخت ما از این بیماری افزایش‌یافته است.

صفری گفت: سازمان تأمین اجتماعی در بحث مقابله با شیوع کرونا و درمان بیماران با تمام قوا وارد میدان عمل شد و دوشادوش وزارت بهداشت و درمان درگیر مقابله و خدمات‌رسانی با بیماران شد، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۵۰ بیمار در بیمارستان غرضی ملایر بستری شدند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان با اشاره به درگیر شدن هشت نفر از کارکنان سازمان به بیماری کرونا، تصریح کرد: طی این چند ماه همکارانم در بیمارستان‌های آتیه و غرضی مظلومانه و غریبانه شبانه‌روز کارکردند اما نامی از آن‌ها در هیچ جا برده نشد.

صفری به اجرای طرح حفاظت فردی در مورد کارکنان و کادر درمانی اشاره کرد و افزود: در غرب کشور به‌عنوان استان معین محسوب شدیم و در زمان شیوع شدید کرونا در قم، شش نیروی شامل پزشک و پرستار برای خدمات‌دهی به قم اعزام شدند.

وی با اشاره به اختصاص ۴۷ تخت بستری به بیماران کرونایی توسط مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان همدان، یادآور شد: در مورد بیماران مسنی که دارای بیماری زمینه‌ای و خاص هستند مقرر شد به علت شیوع کرونا و جلوگیری از ابتلا تا دو ماه داروی این افراد برایشان تجویز شود همچنین در پلی کلینیک اجتماعی همدان داروی ۲۰۰ بیمار به‌صورت رایگان درب منزلشان تحویل داده شد.

صفری بیان کرد: در حال حاضر در سطح استان و بیمارستان غرضی ملایر با کمبود پزشکان متخصص در رشته‌های جراحی مغز و اعصاب، ارولوژی، نورولوژی، رادیولوژی، داخلی و ارتوپد مواجه هستیم، امسال در بحث درمان در سطح استان همدان به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیازمندیم.

این مقام مسئول افزود: سال گذشته پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در سطح مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان همدان تجهیزات خریداری کردیم همچنین در بحث هتلینگ بیمارستان‌های آتیه و غرضی ملایر بسیار مطلوب عمل کردند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان از افتتاح و آغاز به کار بخش بازسازی‌شده جراحی زنان با پیشرفت ۱۰۰ درصدی بااعتبار دو میلیارد تومان خبر داد و گفت: طی شش ماه این بخش بازسازی و تجهیز شد و امروز فعالیت خود را آغاز می‌کند.

صفری با اشاره به اینکه ۷۰۰ میلیون تومان نیز صرف تجهیز بخش اداری بیمارستان غرضی ملایر شده است، گفت: رضایتمندی مردم از عملکرد این مرکز درمانی سبب شده تا خیرین نیز در بحث سرمایه‌گذاری در حوزه درمان ورود پیدا کنند.

کرونا مانور خوبی برای نظام سلامت کشور بود

رئیس بیمارستان غرضی ملایر نیز گفت: کرونا مانور خوبی برای نظام سلامت و سایر دستگاه‌های اجرایی کشور بود، این بحران باعث شد تا ما اکنون قدر نعمت‌هایمان را در حوزه‌های مختلف بدانیم.

دکتر محمدرضا توکلی بیان کرد: از ابتدای شیوع بیماری تاکنون ۱۵۰ بیمار در بخش کرونای این مرکز درمانی بستری شدند، معمولاً بین ۶۰ تا ۷۰ درصد از مبتلایان اصلاً متوجه ابتلای خود نمی‌شوند و بدون علامت هستند و فقط در ۲۰ تا ۳۰ درصد از بیماران علائم بروز می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و موازین بهداشتی، افزود: اگر قرار است کرونا از چرخه طبیعت حذف نشود ما باید نگران فصل پاییز باشیم چراکه در آن زمان آنفلوانزای فصلی و کرونا قطعاً سیستم بهداشت و درمان کشور را با چالش جدی مواجه می‌کند.

توکلی اظهار کرد: بین ۱۰ تا ۱۴ روز ریسک انتقال ویروس از فرد ناقل به سایر افراد وجود دارد، از این مدت‌زمان به بعد احتمال انتقال ویروس کاهش می‌یابد.

رئیس بیمارستان غرضی ملایر با اشاره به اینکه در حال حاضر سه نفر مبتلا به کرونا در این بیمارستان بستری هستند، خاطرنشان کرد: در بحث بستری بیماران کرونایی طبق پروتکل وزارت بهداشت عمل می‌کنیم و بسته به شرایط بیمار، فرد باید بعد از ترخیص تا ۱۴ روز قرنطینه باشد و اعضای خانواده او نیز باید تست کرونا بدهند.

توکلی گفت: در جمعیت بالا ۷۰ تا ۸۰ درصد بیماران مبتلا عموماً به‌صورت سرپایی درمان می‌شوند و علائم جزئی دارند و تنها ۲۰ درصد از بیماران کرونایی که عمدتاً مسن و دارای بیماری‌های زمینه‌ای و خاص هستند، بدحال شده و نیازمند بستری می‌شوند.

این متخصص داخلی با تأکید بر اینکه جای نگرانی نیست و ویروس کرونا بعد از گذشت سه ماه قطعاً ضعیف شده است، ادامه داد: بحران کرونا به‌نوعی یادآور دوران هشت سال دفاع مقدس و جان‌فشانی رزمندگان ما در آن زمان بود، با این تفاوت که در این مقطع کادر درمانی متعهدانه پای‌کار بودند و در سطح کشور ما ۲۰۰ شهید سلامت تقدیم جامعه کردیم.

رئیس بیمارستان غرضی ملایر افزود: کادر درمانی در این چند ماه ثابت کردند هر زمان جامعه به آن‌ها نیازمند باشند به تعهد انسانی و سوگندی که خورده‌اند عمل می‌کند و جانانه برای درمان بیماران پای‌کار هستند.

وی در همین زمینه به خدمات‌رسانی داوطلبان‌ کارشناس آزمایشگاه بیمارستان غرضی طی سه ماه به‌صورت شبانه‌روز در بحث تست کرونا از بیماران اشاره کرد و گفت: محسن احمدوند حتی در ایام تعطیلات به‌صورت ثابت در این مرکز درمانی برای گرفتن تست خطرناک کرونا داوطلب شد و این خطر را به جان خرید که امروز با حضور مدیر درمان استان مورد تجلیل قرار می‌گیرد.

کد خبر 516761

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha