مجموع نظرات: ۰
جمعه ۸ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
۰ نفر

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان گفت: ورود به بوستان‌های ورودی شهر و توقف و تجمع در بوستان‌های داخل شهر ممنوع است.

بوستان‌

به گزارش همشهری آنلاین سید محمد قاسمی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: توقف و تجمع در بوستان های داخل شهر سمنان شهر ممنوع است و شهروندان فقط برای عبور و مرور با هدف دسترسی های شهری مجاز به استفاده از آن هستند.

وی تاکید کرد: استفاده از بوستان های بزرگ شهر از جمله بوستان سیمرغ در ورودی غربی و بوستان جنگلی سوکان در ورودی شرقی شهر به طور کامل ممنوع  است و  ماموران با حضور در این اماکن از ورود شهروندان و مسافران ممانعت به عمل می آورند.  

وی  اضافه کرد: قانون ممنوعیت نصب چادر در بوستان ها از پیش از نوروز در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر نیز تجمع و توقف در بوستان های داخل شهر و ورود به بوستان های ورودی شهر ممنوع شد و شهرداری و نیروی انتظامی در اجرای دستورالعمل مربوطه به بوستان‌ها نظارت می‌کنند.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان گفت: روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری سمنان نیز  اطلاعیه هایی را  در خصوص قانون منع تردد  در ورودی های بوستان‌های پرتردد و مورد نظر نصب خواهد کرد.  

وی اظهار داشت:  شست و شو و ضدعفونی کردن بوستان های پرتردد به طور مداوم در حال انجام است و بازهم  از مردم خواستار ماندن در خانه هستیم.

شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته(آذر/دی) از کشور چین آغاز شد و در اوایل اسفندماه این ویروس به کشور ایران رسید، از ظهر دیروز ۲هزار و ۳۸۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد و جمع تعداد مبتلایان قطعی به این ویروس را به ۲۹ هزار و ۴۰۶ نفر رساند. از این تعداد تا به حال ۲هزار و ۲۳۴ نفر  فوت و ۱۰ هزار و ۴۵۷ نفر بهبود یافته اند.

کد خبر 495777

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سمنان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha