رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی دلایل گرانی گوشت را تشریح کرد.

گوشت

به گزارش همشهری آنلاین علی‌اصغر ملکی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه افزایش قیمت گوشت گوسفندی به عوامل متعددی بستگی دارد، گفت: برای عرضه دام از شهرستان به تهران مدت زمانی سپری می‌شود، زیرا سازمان دامپزشکی بر حسب وظیفه  ابتدا دام را قرنطینه و سلامت آن را بررسی می‌کند و سپس اجازه ترخیص می‌دهد که امری زمانبر است و این زمان طبیعتا باعث نوساناتی در قیمت گوشت می شود.

وی ادامه داد: از طرفی کامیون‌هایی که دام حمل می‌کنند در مسیر بازگشت باری برای بردن ندارند و به همین دلیل کرایه‌ها دومسیره حساب می‌شود و دامدار موظف به پرداخت آن است که همین امر نیز  در قیمت گوشت اثر می‌گذارد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تصریح کرد:با وجود افزایش تقاضای گوشت گوسفندی با کاهش تقاضای آلایش گوشت مواجه شده‌ایم و جگر و کله پاچه و سیرابی و... با نصف قیمت و حتی کمتر به فروش می‌رسند. دلیلش نیز این است که با شیوع ویروس کرونا مردم کمتر به مراکز طبخ این اقلام مراجعه می‌کنند و طباخی‌ها و جگرکی ها نیز به دلیل کاهش مشتری کمتر جگر و کله‌پاچه خریداری می‌کنند. همین امر باعث شده است قیمت این اقلام به گوشت اضافه شود.

ملکی در پایان گفت:در حال حاضر شقه گوسفندی کیلویی  حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تومان است. ران و سردست نیز بسته به اینکه مشتری به چه شکل می‌خواهد یعنی پاک‌شده باشد یا ممتاز، قیمتش متفاوت است.

به گزارش ایسنا براساس گزارش‌های میدانی شقه گوسفندی کیلویی ۱۱۰ تا ۱۱۵هزارتومان، سردست ۱۱۰ هزارتومان، ران گوسفندی ۱۲۰ هزار تومان، گوشت گوساله بدون استخوان کیلویی۱۰۰هزارتومان در خرده‌فروشی‌ها فروخته می‌شود.

کد خبر 493928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =