معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد: خطر انتقال ویروس کرونا از طریق نان بسیار جدی است. از مردم می‌خواهیم هنگام خرید نان از پهن کردن آن برای خنک شدن خودداری کنند.

نان و کرونا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا،  دکتر «جواد اکبری زاده»  اظهار کرد: باید از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌های عمومی که در نانوایی‌ها وجود دارد پرهیز شود، برای اطمینان از نانی که آلوده باشد نمی‌توان آن را ضدعفونی و شست‌وشو کرد، درجه حرارت پایین و حتی فریز کردن در یخچال نیز ویروس کرونای موجود در نان را از بین نمی‌برد، بنابراین تنها و بهترین راه حرارت دادن مجدد آن قبل از مصرف است.

او ادامه داد: استفاده از توسترهای برقی و گازی و ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق استفاده از ماهیتابه و قابلمه برای حرارت دادن بهترین راه است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: در صف نان لازم است حداقل یک متر فاصله با یکدیگر را حفظ کرده و حتی‌الامکان از پول نقد استفاده نشود، در صورتی که از رعایت موارد بهداشتی در نانوایی مطمئن نیستید از نان‌های صنعتی استفاده کنید.

بر اساس نتایج نمونه‌های اخذ شده از موارد مشکوک تا ۲۱ اسفندماه تعداد ۱۱ بیمار مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان شناسایی شده است.

کد خبر 491996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار