به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهدی فروزش اظهار کرد: یکی از وظایف سازمان پزشکی قانونی، رسیدگی به شکایات و پروندههای ناشی از قصورهای پزشکی است و قاعدتا هر موضوعی اگر از طریق مراجع قضایی به کمیسیونهای پزشکی ارجاع شود، قابل بررسی است و در این میان طب سنتی هم از این مجموعه مستثنی نیست.
وی با بیان اینکه طی ۱۰ ماه گذشته حدود ۳۲ کمیسیون در خصوص رسیدگی به قصور مدعیان طب سنتی تشکیل شده، گفت: با توجه به اینکه طب سنتی رشته نوپایی است و شمار اعضای جامعه پزشکی عضو طب سنتی هنوز به تعداد زیادی نرسیده و نیز با توجه به اینکه اکثر این موارد از نظر پزشکی، تهاجمی نبوده و بیشتر درمانی، دارویی و مراقبتی است، بنابراین قصور زیادی در این رشته وجود ندارد.
مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران در خصوص اینکه آیا تاثیرات بلندمدت داروهای طب سنتی در آزمایشهای پزشکی قانونی مشخص خواهد شد یا خیر، گفت: اگر فوت مشکوکی اتفاق بیفتد و در معاینات ظاهری و کالبدشکافی علتی برای آن پیدا نشود، یکی از راههای تعیین علت پنهان موارد فوت، بررسی موارد آزمایشگاهی سمشناسی و آسیبشناسی است.
به گفته فروزش، در حال حاضر اکثر پروندههای قصور پزشکی مربوط به طب مدرن است، اما قطعا اگر مواردی از طب سنتی و قصورهای ناشی از آن گزارش و به سازمان پزشکی قانونی ارسال شود، در آزمایشهای سمشناسی قابل تشخیص است.
نظر شما