بررسی جداول مراکز آمار نشان می‌دهد که نرخ تورم پنج قلم از خوراکی‌ها کاهش یافته است و در این بین گروه سبزیجات با ۴/۲ درصد کاهش در صدر قرار دارند. 

خرید - سوپرمارکت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مرکز آمار در پایان هر ماه نرخ تورم ۱۲ قلم از خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها را اعلام می‌کند. بررسی جداول آماری نشان می‌دهد که نرخ تورم ماهانه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها ۰/۴ درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است. 

این در حالی است که نرخ تورم سالانه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در دی‌ماه ۵۲/۴ درصد است. 

همچنین براساس جداول مراکز آمار، گوشت قرمز و گوشت ماکیان در دی ماه ۱/۹ درصد و گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آن‌ها ۱/۵ درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است. 

نرخ تورم میوه و خشکبار در دی‌ماه نسبت به آذرماه ۳ درصد افزایش قیمت داشت. قند، شکر و شیرینی‌ها در این دوره ۰/۸ درصد، ماهی‌ها و صدف‌داران و شیر، پنیر و تخم‌مرغ ۰/۸ درصد و روغن‌ها و چربی‌ها ۰/۲ درصد افزایش قیمت داشتند. 

بیشترین افزایش قیمت در بین اقلام خوراکی مربوط به میوه و خشکبار بود که در دی‌ماه نسبت به ماه قبل ۳ درصد افزایش قیمت داشته است. 

کد خبر 479949

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha