به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی صومعهسرا در استان گیلان، مدیر جهاد کشاورزی صومعهسرا سهشنبه بیست و ششم آذر گفت: در این کارگاه ۱۰۰ زنبوردار با تکنیکهای پرورش ملکه زنبور عسل، تولید ژل رویال، فرآوری دیگر محصولات زنبورعسل، نقش عسل در طب سنتی، بیماریهای زنبور و راههای مقابله با آن آشنا شدند.
احمد پادیاب افزود: در حاشیه برگزاری این کارگاه، نمایشگاه عرضه محصولات و سوغات این شهرستان و لوازم و تجهیزات مورد نیاز زنبورداری برگزار شد.
وی اظهارداشت: برداشت عسل از سطح ۴هزار کندوی عسل در مناطق مختلف این شهرستان بصورت سالانه انجام میشود.
پادیاب گفت: سالانه ۷۵ بهرهبردار زنبور عسل در این شهرستان از ۴ هزار کلنی خود ۳۱تن عسل برداشت و روانه بازار مصرف میکنند.
وی تصریح کرد: تخصیص اعتبار کوتاهمدت و بلندمدت، تسهیلات سرمایه در گردش و مواد مورد نیاز زنبورداران از جمله تهیه شکر و نوار زرد کنه، در رونق این صنعت در شهرستان نقش قابل توجهی خواهد داشت.
نظر شما