رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: با افزایش ۱۳.۵ درصدی جوجه‌ریزی در سال ۹۸، گوشت مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب دولتی در استان به بازار عرضه می‌شود.

مرغ

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، اکبر فتحی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که در محل استانداری آذربایجان‌شرقی برگزار شد، ضمن بیان این مطلب افزود: افزایش ۱۳.۵ درصدی جوجه ریزی در سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال ۹۷ یعنی در حدود سه میلیون قطعه، موجب شده است تا گوشت مرغ در آذربایجان‌شرقی پایین‌تر از نرخ مصوب دولتی به مصرف کنندگان عرضه شود و این امر حاصل تامین نهاده‌های مورد نیاز از جمله کنجاله ذرت، سویا و جو هست.  

وی با اشاره به این موضوع که دامداران و مرغداران استان می‌توانند با ثبت نام در سامانه بازارگاه نسبت به تامین نهاده مورد نیاز خود اقدام کنند، ادامه داد: در حال حاضر با برنامه‌ریزی‌های دقیق و منظم هیچگونه نگرانی بابت گران شدن اقلام پروتئینی در سطح استان وجود ندارد، ضمن اینکه بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع مواد پروتئینی در انبارهای شرکت پشتیبانی دام ذخیره شده است.

فتحی در خصوص گران شدن گوجه‌فرنگی در بازار گفت: با عنایت به اینکه در فصل غیر برداشت این محصول قرار داریم و گوجه‌فرنگی صرفاً در گلخانه‌ها و مناطق جنوبی کشور کشت و تولید می‌شود و با توجه به بارندگی اخیر در جنوب و عدم امکان برداشت گوجه فرنگی از مزارع، این محصول از قرار هر کیلوگرم ۱۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ادامه داد: طی ۱۰ روز آینده برداشت گوجه‌فرنگی از مزارع جنوبی کشور آغاز خواهد شد، انتظار می‌رود طی روزهای آتی این محصول با نرخ تعدیل شده و مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.

وی با یادآوری این نکته که در سایر اقلام زراعی از جمله پیاز، سیب زمینی، انواع میوه و... هیچ مشکلی وجود ندارد، گفت: اگر تامین میوه شب عید بموقع و مستقیماً از باغداران انجام گیرد، هم تولیدکنندگان و هم مصرف کنندگان از این پروسه منتفع خواهند شد.

فتحی در خصوص پلاک کوبی دام‌های استان، اظهار کرد: در آذربایجان شرقی ۳.۵ میلیون راس دام سبک و ۵۰۰ هزار راس دام سنگین وجود دارد که از این میزان ۳۰۰ هزار راس پلاک کوبی شده‌اند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با خاطرنشان ساختن این موضوع که پلاک کوبی هر راس دام سبک ۴۰۰۰ تومان و دام سنگین ۸۰۰۰ تومان برای دامداران هزینه دارد، عنوان کرد: روند کند بودن پلاک کوبی دام‌ها ناشی از هزینه بر بودن این فرآیند برای دامداران می باشد، لذا دامداران چندان مایل به پلاک کوبی دام‌های خود نمی‌باشند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، وی عنوان کرد: الزامی بودن پلاک کوبی دام‌ها جهت دریافت هرگونه خدمات تنها راهکار حل و فصل این معضل می باشد، لذا پیشنهاد می‌شود ضروری بودن پلاک کوبی جهت دریافت خدمات در ستاد تنظیم بازار مصوب و ابلاغ شود.

کد خبر 467403

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha