پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: اگر پرورش گل و گیاه یکی از تفریحات مورد علاقه شماست، شاید بدتان نیاید از اپلیکیشن‌هایی که در این زمینه طراحی شده‌اند، برای راحت‌تر شدن کارتان کمک بگیرید. در این مطلب برخی از این اپلیکیشن‌ها را معرفی کرده‌ایم.

گیاهان خانگی

این روزها اپ‌های زیادی داریم که تکنولوژی را به خدمت کشاورزان، باغداران و علاقه‌مندان به گل و گیاه درآورده‌اند؛ از آنهایی که به تشخیص گیاهان کمک می‌کنند گرفته تا اپلیکیشن‌های مدیریت آبیاری و اپ‌هایی که می‌توانید به لطف آنها محصولات کشاورزی خود را به فروش برسانید.

۱. Pl@ntNet

وقتی در پارک یا باغی مشغول قدم‌زدن هستید و به گل زیبایی برمی‌خورید، احتمالا دوست داشته باشید که اسم آن را بدانید. اگر خودتان گیاه‌شناس نیستید و دور و بری‌هایتان هم نمی‌توانند در این موضوع کمکی کنند، اپلیکیشن Pl@ntNet این کار را برایتان انجام خواهد داد.

این اپلیکیشن آموزشی آرشیوی عظیم از ۳۷۰۰ گونه گیاهی شناخته شده را در خود گنجانده و می‌تواند گیاهان مختلف را از طریق برگ، میوه، گل یا پوست تنه تشخیص بدهد.

برای این کار کافی است که از گیاه عکس بگیرید و آن را برای آنالیز به دست Pl@ntNet بسپارید. اپلیکیشن عکس شما را با آرشیو تصاویرش تطبیق و گیاه را با دقتی «قابل قبول» برایتان تشخیص می‌دهد.

۲- LeafSnap

 اپلیکیشن LeafSnap را محققان دانشگاه کلمبیا و مریلند تهیه کرده‌اند که دربرگیرنده گونه‌های گیاهی شمال شرقی ایالات متحده است و نسخه انگلستان آن نیز گیاهان انگلستان را پوشش می‌دهد. این اپ مشابه PlantNet است، با این تفاوت که تمرکز آن روی گونه‌های گیاهی مناطق خاصی است. 

۳- Garden Manager : Plant Alarm

اگر در خانه‌تان گلدان دارید و به گل و گیاهان عزیزتان خیلی حساسید، شاید بد نباشد که برای مدیریت گلدان‌هایتان یک دستیار دیجیتالی استخدام کنید. Garden Manager  گزینه بسیار خوبی برای این کار است. به لطف این اپ می‌توانید برای مدیریت گل و گیاهانتان برنامه‌ریزی کنید تا همیشه سرسبز و باطراوت باشند.

وقتی موعد آبیاری گیاهان برسد Garden Manager این موضوع را با آلارم به شما یادآوری می‌کند. به‌جز این می‌توانید در محیط این اپ برای کارهای دیگر مثل هرس کردن، کود دادن و سم‌پاشی هم برنامه‌ریزی کنید. امکان ساخت آلبوم عکس از مراحل رشد گیاهان و ثبت مشاهدات هم یکی دیگر از قابلیت‌های خوب این اپلیکیشن محسوب می‌شود. 

۴- Agrobase

به کمک راهنمایی‌های این اپلیکیشن می‌توانید گیاه مریضتان را از پژمردگی و مرگ نجات بدهید.  Agrobase اطلاعات کاملی از عوامل بیماری‌زای گیاهان (علف های هرز، حشرات، قارچ‌ها و ویروس‌ها) را در خود گردآوری کرده و برای رفع این مشکلات شیوه درمان هم ارائه می‌کند. البته توضیحات Agrobase کمی تخصصی هستند و شناختی نسبی به اصطلاحات گیاه‌شناسی را می‌طلبند. با این حال در عمل بسیار مفیدند و اطلاعات شما برای مبارزه با بیماری‌ها و آفات را بسیار بالا می‌برند. برای استفاده از این اطلاعات لازم است که پکیج مربوط به هر قسمت را جداگانه دانلود کنید؛ اما یک‌بار و برای همیشه این کار را انجام می‌دهید و به طور آفلاین به آنها دسترسی خواهید داشت.

۵- Plant Watering 

اپلیکیشنی مفید و کاربردی برای فراموش کارها. اگر در خانه گیاهان زیادی دارید که هر کدام نیاز آبی متفاوتی دارند، با Plant Watering می‌توانید برای آبیاری همه آنها برنامه‌ریزی کنید و آمار هر یک را به طور جداگانه داشته باشید. Plant Watering اپلیکیشن این امکان را به شما داده که از هر گیاه عکس بگیرید و فواصل آبیاری و کوددهی را برای هر کدام مشخص کنید و برای جلوگیری از فراموش کردن آبیاری برای هر گیاه آلارمی جداگانه بگذارید. این اپلیکیشن با وجود تمام مزایایش متاسفانه اپلیکیشن خیلی پایداری نیست و احتمال دارد که موقع کار با آن به چند باگ هم بر بخورید. با وجود این، حداقل می‌توانیم بگوییم که در میان بسیاری از اپلیکیشن‌های مشابه عملکرد نسبتا بهتری را از خود به نمایش می‌گذارد. 

منبع: digiato

کد خبر 460906

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha