- مواد لازم جهت تهیه سوفله شکلات:
آرد ۳ قاشق غذاخوری
کره ۳ قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده یک پیمانه
شیر یک پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل یک قاشق چای خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
- طرز تهیه سوفله شکلات:
– قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن میکنیم.
– کره را در تابهای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار میدهیم تا آب شود.
– آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
– شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.
– مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
– زردههای تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
– سفیدههای تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای همزن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.
– سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.
– ظرهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر میکنیم و در سینی فر قرار میدهیم.
– سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفلهها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)
– سوفله شکلات آماده را میتوانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.
- نکته : داخل ظرفهای سوفله شکلات را میتوانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله را داخلش بریزیم.
منبع: http://cakenet.ir
نظر شما