پنجشنبه ۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۳:۵۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: سوفله شکلات را در منزل تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

سوفله شكلات
  • مواد لازم جهت تهیه سوفله شکلات:

 آرد  ۳ قاشق غذاخوری

 کره  ۳ قاشق غذاخوری

 شکلات خرد شده  یک پیمانه

 شیر   یک پیمانه

 تخم مرغ   ۴ عدد

وانیل  یک قاشق چای خوری

شکر  ۱/۴ پیمانه

  • طرز تهیه سوفله شکلات:

– قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می‌کنیم.

– کره را در تابه‌ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می‌دهیم تا آب شود.

– آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.

– شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت می‌گذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.

– مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلات‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملاً حل شوند.

– زرده‌های تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم‌ می‌زنیم تا کاملاً حل شوند.

– سفیده‌های تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای همزن آنقدر می‌زنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.

– سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط می‌کنیم.

– ظرهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می‌کنیم و در سینی فر قرار می‌دهیم.

– سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر می‌گذاریم. (کنار سوفله‌ها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)

– سوفله شکلات آماده را می‌توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.

  • نکته : داخل ظرف‌های سوفله شکلات را می‌توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله  را داخلش بریزیم.

منبع: http://cakenet.ir

کد خبر 460032

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha