این مسئله باعث افزایش فشارخون در بعضی از افراد خواهد شد. آب اضافه شده به بدن باعث افزایش فشار بر قلب و رگهای خونی میشود.
طبق توصیههای استاندارد، بهتراست که میزان سدیم دریافتی در روز بیشتر از ۲۳۰۰ میلیگرم یا کمتر از ۵ گرم (یک قاشق مربا خوری) نمک نباشد.
توصیه شده است: بیماران قلبی، افرادی که فشار خون بالا دارند و همچنین افراد بالای ۵۰ سال، روزانه کمتر از ۱۵۰۰ میلیگرم سدیم که معادل ۳ گرم نمک است، مصرف کنند.
کل نمک مصرفی در تهیه غذا و نمکی که از نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و سایر غذاهای کنسروی و آماده و فست فودها مصرف میشود باید کمتر از ۵ گرم در روز باشد.
بیشترین مقدار نمک از طریق مصرف نان است. بنابراین، دقت کنید که از انوع نانهای کمنمک استفاده کنید.
نظر شما