همشهری آنلاین: مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران از آغاز بازسازی مناطق سیلزده استان به دنبال فروکش کردن سیلاب خبر داد و گفت: مراحل مختلف امداد و نجات، بازگشایی و تمیز کردن محورهای اصلی و فرعی به اتمام رسیده و از امروز برنامه‌ها وارد فاز بازسازی شده است.

سيل مازندران

به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین برآوردها، میزان خسارت سیلاب ۲۷ اسفند سال ۹۷ به مازندران بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال برآورد شد که بیش از پنج هزار میلیارد ریال آن مربوط به بخش کشاورزی بوده است.

سیلاب به حدود هفت هزار واحد مسکونی مناطق مختلف مازندران از جمله شهرستان سیمرغ و نکا خسارت وارد کرد که ۵۰۰ واحد به طور کامل تخریب شدند.

علی اصغر احمدی با بیان این مطالب افزود : از آنجایی که مردم همچنان مشغول تمیز کردن و خارج کردن گل و لای منازل شخصی و زمین های کشاورزی هستند، با همکاری دهیاران و نمایندگان بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی، خانوارهای سیلزده برای گرفتن تسهیلات و وام‌های بلاعوض به بانک های عامل معرفی و به حساب آنان پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بانک‌ها هم موظف به پرداخت سریع مبالغ تخصیص داده شده به سیلزدگان شدند، ادامه داد : بر اساس گزارش رسیده هم اکنون وام بلاعوض چهار میلیون تومانی به حساب چندین نفر از سیلزدگان استان واریز شده است.
مدیر کل مدیریت بحران مازندران توضیح داد: صدور پروانه، تهیه نقشه و نظارت بر ساختمان‌هایی که صد درصد تخریب شده‌اند از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرهاستان های سیلزده به صورت رایگان انجام می‌شود.

  • ورود خیرین برای بازسازی مناطق سیلزده

احمدی با بیان اینکه یکی از خیرین استان تامین شیشه تمامی منازل مسکونی تخریب شده سیلزدگان را متقبل شده است، گفت: به دستور رئیس بنیاد مستضعفان کشور، سیمان عمده ساختمان‌های تخریبی سیلزدگان استان هم از سوی این بنیاد تامین می شود و بیناد مسکن انقلاب اسلامی هم متولی صدور حواله برای در اختیار گرفتن سیمان مورد نیاز است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری مازندران همچنین اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، بانک‌ها موظف شدند تا در قبال تسهیلات از هر یک از سیلزدگان به صورت جداگانه تضمین و یا ضامن نگیرند بلکه ضمانت سیل زدگان به صورت زنجیره‌ای عملیاتی شود.
احمدی افزود: به دستور استاندار مازندران مدیران ستادی استانداری و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی که مستقیم درگیر سیل نیستند باید در کنار فرمانداران شهرستان‌های سیلزده به عنوان معین آنان کارها را پیگیری و به ستاد بحران استان گزارش دهند.
وی گفت: همچنین بر اساس دستور استاندار مازندران مدیران دستگاه‌های اجرایی استان منتظر پرداخت اعتبار نباشند چرا که دولت پرداخت خسارت‌ها و تامین اعتبار برای بازسازی را متقبل شده و باید فرانید اداری آن طی شود به همین دلیل آنان باید با مدیریت کارها را آغاز کنند.

کد خبر 435503

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha