همشهری آنلاین: مقدار زیادی از مواد غذایی روزانه به دلایل متفاوت دور ریخته می‌شوند.

اسراف غذا

برای کم کردن دورریز مواد غذایی به این توصیه‌ها عمل کنید:

- پیش از رفتن به برای خرید به بازار فهرستی اقلام موردنیازتان را تهیه کنید تا از خریدهای غیرضروری جلوگیری کنید.

- اگر ممکن است میوه‌ها یا سبزی‌هایی را که در خواروبارفروشی مانده و فروش نرفته و هنوز قابل‌مصرف هستند، بخرید.

- هنگام خوردن غذا در بیرون، پرس‌های کوچک‌تری را سفارش دهید تا هم از بیرون ریختن غذا جلوگیری شود و هم از خوردن بیش‌ازحد پرهیز کنید.

- غذاها را در یخچال در دمای ۴ درجه سلسیوس یا پایین‌تر نگهدارید تا ماندگاری‌شان بیشتر شود.

- میوه‌ها و سبزی‌های بریده‌شده یا پوست‌کنده را در یخچال نگهدارید تا تازه بمانند.

- برای جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی از فریزرتان استفاده کنید.

- به تاریخ مصرف روی مواد غذایی توجه کنید. توجه داشته باشید که برخی از مواد غذایی را می‌توان حتی پس از گذشت تاریخ مصرف روی بسته‌هایشان مصرف کرد. اما از غذاهایی که تغییر رنگ داده‌اند، بو می‌دهند یا کپک زده‌اند، پرهیز کنید.

- اگر مقدار بیش‌ازحدی غذا برای مهمانی‌تان تهیه کرده‌اید، باقیمانده غذاها را به مهمانان بدهید تا به خانه‌هایشان ببرند.

کد خبر 432558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =