همشهری آنلاین: میکروب‌ها در هرجایی هستند و راهی بر تماس پیدا نکردن با آن‌ها وجود ندارد.

اما راه‌هایی وجود دارد که از بیمار شدن به‌وسیله میکروب‌ها جلوگیری کرد و شستن مکرر دست‌ها ازجمله آن‌ها است.

در این موارد همیشه باید دست‌هایتان را بشویید:

- پیش و پس از تهیه کردن غذا و در هنگام تهیه کردن غذا.

- پیش از خوردن غذا.

- پیش و پس از مراقبت از فردی که بیمار است.

- پس از استفاده از توالت، عوض کردن پوشک یا پاک کردن کودکی که از توالت استفاده کرده است.

- پس از فین کردن، عطسه کردن یا سرفه کردن.

- پس از لمس زباله‌ها.

- اگر دست‌هایتان به‌طور واضح کثیف است.

کد خبر 420636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =