همشهری آنلاین – شهره فرجی: این شام بدون گوشت در عرض ۱۵ دقیقه آماده می‌شود.

  • مواد لازم:

نان پيتا: 4 عدد، از وسط به دو قسمت تقسيم شود
در صورت دلخواه آن‌ها را گرم كنيد.

روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري

اسفناج يخ‌زده و خرد شده:250گرم
آب آن‌ها خوب گرفته شود

نمك: به مقدار لازم

تخم‌مرغ بزرگ: 8 عدد ،‌همزده

پنير فتاي ريز رنده شده: يك چهارم پيمانه

فلفل سياه: به مقدار لازم

سس گوجه فرنگي: 8 قاشق چاي‌خوري

  • طرز تهيه:
  • زمان آماده سازي: 15 دقيقه
  • زمان تهيه: 15 دقيقه

پيتاها را گرم كرده درون فويل بپيچيد سپس آن‌ها را درون فر با دماي 350 درجه قرار دهيد تا داغ شوند (10- 8 دقيقه ).

روغن را درون تابه نچسبي روي حرارت متوسط روي گاز قرار دهيد. اسفناج را به آن اضافه كنيد تا داغ شود و در اين بين هر چند وقت يكبار آن‌ها را هم بزنيد.

تخم مرغ‌ها را به اسفناج اضافه كرده هم بزنيد تا كمي سفت شوند ( 5 - 4 دقيقه) سپس پنير فتا و فلفل را به مخلوط اضافه كرده و آنقدر حرارت داده تا بپزند.

درون هر نيمه پيتا دو قاشق گوجه فرنگي بماليد سپس مخلوط تخم مرغ را درون نان‌ها تقسيم كنيد.

telegraph

کد خبر 417273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =