همشهری آنلاین: محققان می‌گویند افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ که به طور مرتب مغزی‌جاتی مانند بادام، گردو، فندق، بادام زمینی و بادام هندی مصرف می‌کنند در معرض ریسک پایین‌تر عود سرطان و مرگ ناشی از آن هستند.

تاثیر مصرف مغزی‌جات آجیلی در طول عمر مبتلایان سرطان روده

به گزارش خبرنگار مهر، یافته‌ها نشان می‌دهد افرادی که به طور مرتب حداقل هفته‌ای ۲۵ تا ۵۰ گرم مغزی‌جات آجیلی مصرف می‌کردند ۴۲ درصد با افزایش نرخ زنده ماندن بعد از سرطان روبرو بودند.

در بیماران مبتلا به مرحله ۳ سرطان روده، بازگشت بیماری تا حدود نصف کاهش یافت.

«تمیدایو فادلو»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه سرطان دانا-فاربر بوستون، در این باره می‌گوید: «این یافته‌ها همراه با چندین مطالعه مشاهده‌ای دیگر نشان می‌دهد که گروهی از رفتارهای سالم نظیر افزایش تحرک بدنی، حفظ وزن سالم، و کاهش مصرف نوشیدنی‌های قندی و شیرین، موجب بهبود روند درمان سرطان روده می‌شود.»

فادلو در ادامه می‌افزاید: «این نتایج بر اهمیت رژیم غذایی و فاکتورهای سبک زندگی در افزایش بقاء بعد از سرطان روده تاکید دارد.»

این مطالعه شامل ۸۲۶ شرکت کننده بود که به طور متوسط ۶.۵ سال بعد از درمان با جراحی و شیمی درمانی تحت نظر بودند.

بیماران ممکن است به خاطر نگرانی از میزان چربی بالا مغزی‌جات آجیلی آن را مصرف نکنند، اما این مطالعات نشان می‌دهند مصرف کنندگان مغزی‌جات آجیلی لاغرتر هم هستند.

مطالعات قبلی همچنین نشان داده‌اند که مصرف این نوع مغزی جات به کاهش مقاومت انسولین هم کمک می‌کند.

به گفته محققان، «این مطالعه از این فرضیه دفاع می‌کند که رفتارهايی که موجب کاهش احتمال مقاومت انسولین در فرد می‌شود، نظیر خوردن مغزی‌جات آجیلی، موجب بهبود نتایج سرطان روده هم می‌شوند.»

کد خبر 399792

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha