همشهری آنلاین: سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.

کم نمک غذا بخورید تا خطر سکته‌ کاهش یابد

کم نمک غذا بخورید تا خطر سکته‌ کاهش یابد

یه گزارش خبرنگار مهر، دکتر زهرا عبدالهی گفت: مطالعات نشان داده است، کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ در صدی بیماری عروق کرونر می‌شود.

وی افزود: مطالعات دیگری نیز نشان داده است که با کاهش ۲۵ درصدی مصرف نمک، ریسک بیماری های قلبی عروقی به میزان ۲۵ درصد کاهش می یابد

 

کد خبر 359119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =