همشهری آنلاین: یک کارشناس طب سنتی گفت: گردوی ایرانی یک خشکبار مقوی است و مصرف روزانه یک عدد از آن برای زنان باردار توصیه می‌شود.

مغز گردو

فائزه سادات بحری کارشناس ارشد گیاهان دارویی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ؛گفت: گردو دارای طبع بسیار گرم و خشک است و با ویژگی دیر هضم بودن برای افراد با معده گرم مناسب نیست.

وی اظهار داشت: این خشکبار باعث سردرد و جوش دهان می‌شود و برای کسانی که سرفه می‌کنند بسیار مضر است.

وی افزود: مخلوط گردو با عسل و یا تهیه مربای آن برای افرادی که سردی مزاج کلیه دارند بسیار مفید است و اشخاصی که عادت به خوردن گردو دارند از شر بیماری‌هایی مانند کرم روده رهایی پیدا می‌کنند.

بحری با توجه به بالا بودن مواد مغذی گردو و کاهش خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا در بانوان ادامه داد: بانوان باردار می‌توانند روزی یک عدد گردو میل کنند، زیرا خوردن این خشکبار مقوی سبب تقویت عمومی بدن مادر شده، ذهن جنین را تقویت می‌کند و همچنین باعث می شود تا پس از زایمان زیبایی پوست شکم خود را حفظ کنند.

این کارشناس گیاهان دارویی تصریح کرد: زیاده‌روی در مصرف گرمی‌جات باعث بروز سوء مزاج گرم در مادر و نهایتا بروز بیش فعالی نوزاد می‌شود.

وی یادآورشد: همانندی مغز گردو با مغز انسان گویای خواص آن برای تقویت ذهن است.

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

کد خبر 345606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار