همشهری آنلاین: سمبوسه سیب را همراه با خامه میل کنید.

آشناییی با روش تهیه سمبوسه سیب
  • مواد لازم:

ورق خمیر فیلو باز شده: ۴ عدد

کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم

مواد میانی: سیب زرد، پوست کنده و مکعبی خرد شده : يك کیلو‌گرم

شکر : ۲۰۰ گرم

دارچین : يك قاشق غذا خوري

خرد شده نان تست : ۱۱۵ گرم

رنده‌ی پوست لیموترش: يك عدد لیموی کوچک

مواد لازم برای کرم پاتیسیر رقیق:

شیر: نیم لیتر

وانیل: یک دوم قاشق چای خوری

شکر: ۱۳۰ گرم

نشاسته ذرت: ۲۵ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

سمبوسه سیب

طرز تهیه:

  • فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سیب را همراه شکر و دارچین در قابلمه‌ای ریخته و بگذارید کمی نرم شود‌.
  • نان را در فر یا تستر، تست کنید و کمی که خنک شد آن را پودر یا خرد نمایید.
  • شهد اضافی سیب را بگیرید و به همراه رنده‌ی پوست لیمو و خرد نان‌ها در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.
  • روی خمیر را کره بمالید و به شکل یک مثلث از مواد روی آن قرار داده و به روش مثلث و مربع بچینید.
  • سمبوسه‌ها را سرخ کنید و یا به مدت ۲۵ دقیقه یا در زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید‌.
  • در صورتی که سمبوسه‌ها را در فر می‌گذارید، ابتدا روی آنها را کره بمالید و بعد در فر قرار دهید.
  • سمبوسه‌ها را با کمی خامه یا کرم پاتیسیر رقیق سرو کنید.
  • طرز تهیه کرم پاتیسیر رقیق:

نیمی از شیر را داخل قابلمه ریخته و همراه با وانیل و شکر بجوشانید، بقیه شیر را در کاسه  ای ریخته و آرد ذرت و تخم مرغ را در آن مخلوط کنید.

شیر جوشانده شده را به آرامی به شیر داخل کاسه اضافه کرده و مدام هم بزنید،

سپس کل مواد را داخل قابلمه برگردانید و به طور مداوم هم بزنید تا کرم نسبتا غلیظی حاصل شود.

روی کرم را کیسه کشیده و بگذارید کمی خنک شود.

منبع: هنر آشپزی

کد خبر 328165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار