همشهری آنلاین: برش میوه‌های آب دار که در شربت شکری خیس خورده‌اند ، یکی از خوراکی‌های لذیذ در جنوب ایتالیا هستند . میوه‌ها طعم و مزه خاصی به کیک چای وانیلی می‌بخشند.

آشنایی با روش تهیه کیک چای وانیلی( کیک ایتالیایی)

مدت زمان طبخ : 90 دقیقه

مناسب برای تعداد : 4 نفر

  • جدول ارزش غـذایی

کالری برای یک نفر : 66 کالری

چربی برای یک نفر : 3.75 گرم

پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : 7.75 گرم

  • مواد لازم جهت تهیه کیک چای وانیلی :

1. میوه شیرین و براق شده ( گلاسه ) از جمله گیلاس ، پرتقال ، خلال پوست لیمو و لیمو ترش : 225 گرم

2. پودر بادام : 85 گرم

3. پوست ریز رنده شده لیمو : نصف لیمو

4. آرد : 85 گرم

5. آرد بکینگ پودر دار : 85 گرم

6. کره نرم شده : 175 گرم

7. شکر با اسانس وانیل : 175 گرم بعلاوه 2 قاشق غذاخوری بیشتر

8. اسانس وانیل : نصف قاشق چای‌خوری

9. تخم مرغ درشت ، کمی هم زده شده : 3 عدد

10. نمک : مقدار کمی

  • طرز تهیه کیک چای وانیلی

کیک چای وانیلی

1. کف و دیواره‌های قالب کیکی به اندازه 22 * 12 * 5 سانتیمتر را با کره چرب نمایید ، سپس یک تکه کاغذ روغنی ، کف قالب قرار دهید .

2. میوه‌ها را به قطعات کوچک و یک اندازه برش داده ، چند برش بزرگتر را برای روی کیک نگه دارید . برش‌های کوچک را با مغز بادام ، پوست لیمو و 2 قاشق غذاخوری آرد ساده درون کاسه‌ای ، مخلوط کنید و کنار بگذارید .

3. کره و شکر وانیلی را با یکدیگر هم بزنید تا پف کرده و به صورت کرم دربیایند . اسانس وانیل و تخم مرغ‌ها را به آرامی افزوده و کمی هم بزنید .

4. هر دو نوع آرد و کمی نمک را داخل مخلوط کرمی ، الک نمایید . سپس میوه‌ها و مغز بادام را اضافه نمایید .

5. خمیر را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف نمایید . برش‌های بزرگ میوه را که از قبل نگه داشته بودید ، روی سطح کیک بچینید . روی قالب را با فویل بپوشانید و مطمئن شوید که فویل با سطح کیک تماس نداشته باشد . کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت یک ساعت و نیم بپزد تا پف نماید و اگر یک سیخ را به وسط آن فرو ببرید مواد کیک به آن نچسبند .

6. اجازه دهید قالب به مدت 5 دقیقه روی سینی فر بماند تا خنک گردد ، سپس کیک را از قالب بیرون آورده و کاغذ روغنی را از آن جدا نمایید . کیک را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود . می‌توانید با قرار دادن کیک داخل فویل مخصوص آشپزخانه آن را به مدت 4 روز نگهداری کنید . کیک را با میوه‌های شکری شیرین ، تزیین و سرو نمایید .

  • توصیه سرآشپز جهت تهیه کیک چای وانیلی :

می‌توانید با قرار دادن مقداری وانیل درون ظرف شکر ، خودتان شکر با اسانس وانیل تهیه نمایید .

منبع : آشپزی سریع و آسان

کد خبر 320276

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha